Neovisni novinarski portal
19.4.2024.
KRONIKA 112 / UKRATKO
U slavonsko-brodskoj bolnici preminula Dolores Lambaša: ozljede zadobivene u prometnoj nesreći bile su preteške

U slavonsko-brodskoj bolnici preminula Dolores Lambaša:
ozljede zadobivene u prometnoj nesreći bile su preteške

Uništeni Nissan - Foto PU Brodsko-posavska

Poznata hrvatska glumica Dolores Lambaša nije preživjela teške ozljede koje je zadobila u prometnoj nesreći koja se dogodila jutros oko 6.30 na aotocesti A3 kod Slavonskog Broda. Preminula je u 14 sati – potvrdili su novinarima u Općoj bolnici “Dr. Josip Benčević” u Slavonskom Brodu, čiji su je liječnici pokušali spasiti.

Ranije je Policijska uprava Brodsko-posavska izvijestila kako se jutros, oko 6,30 sati, na sjevernoj kolničkoj traci autoceste A3, kod Oprisavaca, dogodila prometna nesreća u kojoj su dvije osobe ozlijeđene, od kojih jedna osoba teško. – Do prometne nesreće je došlo, jer je 52-godišnjak upravljajući osobnim automobilom Nissan (VŽ registracijskih oznaka), zbog ne držanja dovoljnog razmaka, udario u stražnji dio osobnog automobila Polo (SB registracijskih oznaka), kojim je upravljao 40-godišnjak. Oba vozila su nakon udara sletjela sa kolnika, prevrnuvši se na krov na travnatoj površini. U ovoj prometnoj nesreći teško je ozlijeđena 32-godišnja putnica iz osobnog automobila Nissan, kojoj je ukazana liječnička pomoć te je zadržana na daljnjem liječenju u bolnici u Slavonskom Brodu, dok je 40-godišnji vozač Pola lakše ozlijeđen – objavila je policija.

Dolores je ispala iz automobila dok se prevrtao. Vozač koji je skrivio nesreću je Doloresin kolega glumac Stojan Matavulj, protiv kojega će policija podnijeti kaznenu prijavu zbog izazivanja prometne nesreće sa smrtnom posljedicom. On je u poslijepodnevnim satima zatražio liječničku pomoć u bolnici u Slavonskom Brodu.  Ozljede su mu okvalificirane kao lakše, ali je zadržan na daljnjem liječenju.


VEZANE VIJESTI