Neovisni novinarski portal
6.5.2021.
POLITIKA
Pročelnik Ispostave Porezne uprave Željko Vujin (Foto: H. Pavić)

Novi-stari predsjednik GO SDP-a Franko Vidović:
‘Neka se HDZ čuva. Stižemo!’

Pročelnik Ispostave Porezne uprave Željko Vujin (Foto: H. Pavić)

Vujin je čestitao Vidoviću na pobjediDosadašnji predsjednik Franko Vidović i nadalje će voditi Gradsku organizaciju SDP-a Šibenika. On je na danas održanim unutarstranačkim izborima pobijedio svog protukandidata i favorita izbora Željka Vujina s 30 glasova razlike. Vidović je dobio 197 glasova članova šibenskog SDP-a, a Vujin 167.

–  Zahvalio bih najprije kolegi Vujinu na korektnoj kampanji. Od početka sam govorio da u SDP-u ne može biti pobijeđenih. Govorio sam da će pobijediti SDP, bez obzira koji kandidat dobije izbore.  Zato i nisam euforičan nakon ovih izbora. Idemo dalje, idemo raditi za Šibenik, za SDP, za još jači SDP – rekao je nakon prebrojavanja glasova Vidović.

– Izbori su završili, pobjednik se zna i sve čestitke pobjedniku. Nadam se da su riječi mog predsjednika, bivšega i budućega, iskrene i da ćemo i dalje zajedno raditi na dobrobit SDP-a i Šibenika – bio je kratak Vujin koji mu je odmah i čestitao na pobjedi.

– Mogu samo to potvrditi. Nastavljamo zajedno. Neka svi znaju da u SDP-u nema razilaženja među ljudima, to je samo razilaženje u  programima. Svatko ima pravo kritizirati, a sve to u interesu boljeg i jačeg SDP-a. I neka se HDZ čuva. Stižemo! – poručio je Vidović.

Vujin je u prvom krugu imao prednost nad Vidovićem i očekivalo se da moglo doći do smjene na čelu gradskog SDP-a. Prošle nedjelje je dobio glasove 166 članova, a Vidović tek 129, tako da njegova današnja glatka pobjeda uistinu iznenađenje.


VEZANE VIJESTI