Neovisni novinarski portal
19.12.2018.

Post Tagged with: "zatvor"

Je li bivši premijer optužen za korupciju i prisluškivanje 20.000 ljudi uopće u Makedoniji?

Tako bi se Lepoglava zvala Beauty Head spa, a za kaznionici u Glini planiramo naziv koji bi bio privlačniji za tu destinaciju: Earth&Water Resort – veli naš izvor informacija.
Valtura bi se zvala Valtours Golf Resort.

U nekim uređenijim državama ministri i gradonačelnici bi već dali ostavke, a odgovorni bi bili u pritvoru.

Na godinu dana zatvora uvjetno uz rok kušnje od tri godine, osuđen je Ivan Goluban iz Zaboka koji je krajem 2016. godine tri puta SMS porukama prijetio smrću predsjedniku HND-a Saši Lekoviću.

Nenad Šajnović, koji tijekom snimanja priloga za emisiju „Provjereno“ fizički napao reporterku Nove TV Emu Branicu, nepravomoćno je osuđen na godinu i tri mjeseca zatvora. 

– Ne osjećam nikakvo neprijateljstvo prema nikome. Zašto bi? Život je prekratak za takvo što.- veli on.

U prijavi navodno stoji da je Dundić dok je u dubrovačkom zatvoru radio kao pravosudni policajac jednom zatvoreniku ukrao televizor – piše u HTV-ovoj vijesti.

Cijena zatvorskog dana je 100 KM (oko 50 eura).

Možda na kineskom ‘nulta stopa’ znači nešto drugo.

Rogoborni ‘gazda’ nogometnog kluba Dinamo, zajedno sa svojim bratom Zoranom Mamićem, uhićen je i ovoga ljeta, no ubrzo potom su izašli iz pritvora.

Projekt mobilnog šalterskog ureda MUP-a, odnosno policijskog kamiona koji građanima dolazi pred kuću kako bi lakše mogli napraviti prijavu prebivališta ili boravišta, osobnu iskaznicu, putovnicu, vozačku dozvolu, registraciju vozila… uspješno se provodi diljem Hrvatske. U ponedjeljak je stigao i u šibenski zatvor.

– Odlično mi je. Hrana dobra: doručak, ručak, večera. Radim u praonici, plaća ide. Nemam je gdje potrošiti. Šaljem novce po rođaku Slavku. On za mjesec dana ide kući na godišnji, kad odsluži onu kaznu za krađu glavice kupusa na pijaci, pa će gori povući i brata Željana. Pozdravite sve…