Neovisni novinarski portal
19.4.2018.

Post Tagged with: "Zagreb"

Dok su se po ‘fejsu’ lijepili smajlići, bjesnići i plačkići, dotle je bagerist čupao magnoliju iz koriijena, te ju je utovario u kamion.

Hrvatski prijevoznik je prošle godine proučavao tržište pa je zaključio da bi da linija mogla biti održiva radi rastućeg broja Hrvata u Irskoj, javlja The Irish Times.

‘Zapanjujuća je lakoća kojom Ministarstvo izdaje protuzakonite dozvole te omogućuje lokalnim šerifima, poput gradonačelnika Bandića i tvrtkama kojima je cilj jedino profit, da se poigravaju s javnim interesom i zaštitom okoliša.’

Priprema za One planet summit koji će se održati u Parizu 12. prosinca 2017. godine, na godišnjicu usvajanja Pariškog sporazuma.

A onda 11 dana kasnije na zagrebačkom Cvjetnom trgu…

Hrvatska politička zbivanja se odavno doimaju kao da su nadrealna i onkraj zdravog razuma, dobrog ukusa, morala, vrline i logike.

Sudeći prema najavljenom, čini se kako M. Bandić neće biti tako spokojan u održavanju vlasti kao što je to bio slučaj do sada.

Zagrebačka platforma sastavljena je prije tri mjeseca. Čine je inicijative Nova ljevica, Orah, Radnička fronta, Za grad i Zagreb je naš, ovaj put poredani po abecedi.

O neredu i ruševinama nedaleko od zgrade gradske uprave smo pisali nedavno (vidi TRIS).

Protiv medijske podvale: ‘Dakle,za sve one koji su se pitali, a vezano uz medijske napise o rezultatima predizborne ankete koju je provodio HDZ: NE, Zelena akcija NE IZLAZI na izbore u koaliciji s Milanom Bandićem!’

Hoće li Tomislav Tomašević kojega zovu Senf (po proizvodu od gorčice Thomyju) zagorčati život kraljevima ustajale zagrebačke političke močvare?

Netko je ispred srušenog Paromlina u staroj WC školjci odložio probušeni crveni lonac.