Neovisni novinarski portal
18.8.2017.

Post Tagged with: "Zadar"

PSB dolaze u Dalmaciju na samom kraju europske turneje, u mjesecu u kojem će nastupiti samo u Velikoj Britaniji, Belgiji i Hrvatskoj.

Najuspješniji britanski pop duo svih vremena u naše krajeve donose impresivan audio/video show na kojem su radili s najvećim dizajnerskim, koreografskim i producentskim imenima današnjice.

Pozivaju građane da se pridruže Prosvjedu za odgovorno upravljanje koncesionalnim dobrima, a na koji mogu ponijeti ručnike za plažu i ostale plažne rekvizite.

Slavni gitarist nastupit će u Zadru 8. i 9. lipnja; prvo u ogranizaciji Koncertnog ureda Zadar, a potom u sklopu festivala KvartArt.

Reportaža s prvog vikenda festivala ulične umjetnosti u Zadru, koji traje do 17. lipnja.

Knjigozemska, epicentar zadarske nezavisne kulturne scene, ugrožen je.

Tribina u šibenskoj knjižnici 20. veljače u 18 h: Dr. Krolo, dr. Tonković i dr. Marcelić s Odjela za sociologiju Sveučilišta u Zadru će izložiti rezultate anketnog istraživanja o kulturnim potrebama i vrijednostima mladih u gradovima na jadranskoj obali.

Zadarski.hr objavljuje kako se tim neplaćenim ukrasnim biljem ukrašavao otok Obonjan.

‘Jer neće zli ljudi uništiti svit nego dobri koji ne poduzimaju ništa oko toga.’

– Dok sam gradonačelnik, posvetit ću se gradu, tako sam obećao građanima – rekao je Kalmeta za Hinu.

‘Od 1995. godine u Zadru nije otvoren nijedan industrijski proizvodni pogon’

U Zadru se danas, 16. studenog, održavaju dva događaja koje priređuje Udruga antifašističkih boraca i antifašista Grada Zadra, a oba imaju veze s II. svjetskim ratom i partizanskim pokretom u Dalmaciji.