Neovisni novinarski portal
21.11.2017.

Post Tagged with: "Vlada RH"

Nova ljevica traži da Vlada umjesto vojnih aviona i drugih „luksuza“ kao prioritet odabere borbu protiv dječjeg siromaštva i siromaštva mladih.

‘Vlada je to učinila 28. rujna, upravo na Međunarodni dan prava na pristup informacijama.’

Na trećoj javnoj dražbi za 34 stana u vlasništvu TLM-a, koja su dio stečajne mase, pristiglo je 38 ponuda. Do […]

Zakon o pravu na pristup informacijama kao jedno od načela na kojima tijela javne vlasti trebaju temeljiti svoje postupanje u području ostvarivanja ustavnog prava- građana na pristup informacijama propisuje načelo pravodobnosti, potpunosti i točnosti informacija.

Očito je da vladajuća skupina građane Hrvatske generalno drži za neuke budale, možda i stoga jer ih je većina istih koji su izašli na izbore dovela na vlast. 

Država je zbog svega što se događalo s TLM-om dužna pronaći način kako zaštiti radnike od deložacije.

Možda bi se, umjesto dijeljenja proračunskog novca u BiH, mogli koncentrirati i na Hrvate netom odseljene u Irsku, Švedsku, Kanadu itd.

Turski biznismeni moraju priložiti i bankovnu garanciju na oko 89 tisuća eura, što je iznos sličan godišnjem najmu veza u toj marini za 7 (slovima: sedam) brodova dužine između 19 i 19.99 metara

Na Dan domovinske zahvalnosti, Vatikan može biti zahvalan našoj domovini.  

Bili smo danas na sjednici Vlade. U Kninu. Na plus 40-ak. I gotovo s nostalgijom se sjetili dana kada je premijer bio Ćaća.

Sram vas bilo.

“Posljednja večera” bivšeg kninskog gradonačelnika Nikole Blaževića, za čak 175 vrijednih ljudi, o trošku gradskog proračuna, zapravo je bila investicija u homogeniziranje Jelićevog tima ( ?! )…