Neovisni novinarski portal
25.4.2019.

Post Tagged with: "Tomislav Tomašević"

Koalicija zelene ljevice poručila: “Novi lijekovi postaju luksuz bogatih čemu se moramo oduprijeti”.

Nerijetko su pripadnici ovih političkih platformi bili posljednja crta obrane interesa građana i javnosti, u srazu s vrlo moćnim političko-poduzetničkim skupinama.  

Nešto kasnije je Milan Bandić, umjesto odgovora na pitanje o političkoj odgovornosti, Tomislavu Tomaševiću poručio ‘da je trebao živjeti u vrijeme bivše države i tadašnjeg Kaznenog zakona i njegova članka 133. koji je propisivao da svi koji zlonamjerno i neistinito prikazuju društveno-političke prilike u zemlji mogu biti osuđeni zatvorom od jedne do deset godina.’

Na čelu stranke dvoje koordinatora.

-Političke elite tvrde da bolje ne može, odbijamo to prihvatiti.

S portala Novosti prenosimo razgovor s oporbenim vijećnikom u zagrebačkoj Gradskoj skupštini i dugogogodišnjim aktivistom Tomislavom Tomaševićem naslova Tomislav Tomašević: Dosta mi je lažnih patriota, autora Gorana Borkovića.

‘Patrioti smo i mi koji se borimo da promijenimo naše društvo nabolje i ostajemo ovdje unatoč svim preprekama.’

‘Još mi je i dobacio da ću bit gradonačelnik tek kad on umre, a on je besmrtan.’

 29. ožujka u 19:30 u MM centru u Zagrebu (Savska 25).

– Sve stranke koje su u Saboru glasale za “lex šerif” bi iz svog naziva trebale izbaciti da su demokratske – poručio je Tomislav Tomašević.

Lako, pročitajte: Preporuke_za_smanjivanje_korupcije_u_upravljanju_komunalnim_uslugama…

Zagrebačka platforma sastavljena je prije tri mjeseca. Čine je inicijative Nova ljevica, Orah, Radnička fronta, Za grad i Zagreb je naš, ovaj put poredani po abecedi.