Neovisni novinarski portal
19.9.2020.

Post Tagged with: "Snijeg"

Neki analitičari stoga smatraju kako medijsko napumpavanje tzv. polarnog vala zapravo nije skretanje pažnje stanovništva s problema u Agrokoru.

Neki automobili su oko brisača bili zatrpani snijegom, zimska služba ima lopatu i kantu soli… Zasad nema potrebe za posjetom Plenkovića i Krstičevića Šibeniku.

“OVO se viđa jednom u 10 godina, i rjeđe”, upozoravaju meteorolozi.’

– Bog nam još dodaje i Svjetski kup u skijanju. Ovo je točka na i – objasnio je gospodar lažnih oborina Bandić.
Hoće li se snjegofikacija proširiti na druge gradove?

  Arhivska fotografija Ljubljane pod snijegom (Hina) Božić u Sloveniji i ove je godine prošao bez snijega, osmu godinu za redom, kako javlja Hina. Slovenski meteorolozi su izračunali da je […]

Snijeg koji je oko 18 sati pokrio šibenske ulice nije izazvao veće probleme u prometu, a prema trenutačnim informacijama osnovne i srednje škole, kao i vrtići, sutra će raditi normalno.

Jutro obilježava gust snijeg koji pada u velikom dijelu Dalmatinske zagore. Na širem imotskom području pada gust snijeg uz 0 stupnjeva Celzijevih. Snijeg je zabijelio i čitavo sinjsko područje, najviše Otok. Snijeg također pada i zadržava se u Kninu, Drnišu, a zabijelio je i čitavo šibensko zaleđe.

Tijekom jučerašnjeg dana najviše je snijega napadalo u Ogulinu, čak 40 centimetara, a slijedi Parg-Čabar s 30 centimetara. Nešto snijega našlo se i u Dalmatinskoj zagori. Na šibenskom području najviše snijega je napadalo u Miljevačkim