Neovisni novinarski portal
21.10.2020.

Post Tagged with: "Skradin"

Dalmatian golf and health resort, hrvatska tvrtka nizozemskog vlasnika, jedini je zainteresirani ponuditelj koji se javio na obvezujući natječaj Ministarstva državne imovine za projekt golfa na Prukljanu, težak oko 2 […]

Skradinski Sajam agroturizma, a ove je godine 11. po redu, mogao bi zavarati kakvog slučajnog gosta i natjerati ga da pomisli kako je Hrvatska poljoprivredni rajski vrt predivnih prirodnih mirisa, […]

30. travnja i 1. svibnja 2019. godine u Skradinu 11. sajam agroturizma Šibensko-kninske županije: stižu pršuti, kulenovi, medovi, sirevi, vina i rakije, krumpiri i cvijeće…, a bit će i ojkalica i bećaraca.

Već tradicionalnu glazbenu ljetnu manifestaciju Zvuci Krke ove godine otvara Neno Belan i njegovi Fiumensi, 4. srpnja u Skradinu, s početkom u 21 sat. Popularni Splićanin s riječkom adresom, predstavit […]

U povodu Svjetskog dana zaštite okoliša Javna ustanova Nacionalni park Krka organizira u subotu, 2. lipnja na dječjem igralištu u Skradinu raznolik i maštovit program za djecu.

Sajam će i ove godine trajati dva dana: 30. travnja i 1. svibnja.

Organiziranjem Noći šišmiša u NP Krka već godina uspješno “razbijaju” predrasude o šišmišima kao opasnim životinjama.

Grupa birača, čiju je listu predvodio Darko Gardijan, danas će uputiti žalbu Županijskom izbornom povjerenstvu zbog nepravilnosti na biračkom mjestu u Sonkoviću.

Bili smo na redovitom godišnjem radno-prehrambenom posjetu Sajmu agroturizma u Skradinu.

U organizaciji Šibensko-kninske županije u Skradinu otvoren je 8. sajam agroturizma Šibensko-kninske županije, gdje svoje proizvode tisućama posjetiteljima tijekom subote i nedjelje nudi više od 170 izlagača iz cijele Hrvatske.

Može li se presudni glas Mirka Raškovića iz SDSS-a za formiranje većine u Hrvatskom saboru dobiti za asfalt? Otišli smo u Gračac kraj Skradina provjeriti anonimnu dojavu da je Domoljubna koalicija pridobila šibensko-kninskog dožupana i izabranog zastupnika Raškovića na svoju stranu tako što je predsjednik šibensko-kninske Županijske organizacije HDZ-a i gradonačelnik Skradina Nediljko Dujić asfaltirao pristupni put do kuće Nikole Milovića Coce, Raškoviću bliskog lokalnog čelnika SDSS-a i skradinskog dogradonačelnika.

U Bratiškovcima, za razliku od svih ostalih sela u zaleđu, zgrada nekadašnje osnovne škole nije razrušena. Naprotiv, živi i odzvanja smijehom i igrom. Život školi, a i čitavom selu vratila Ustanova socijalne skrbi – Roman obitelj.