Neovisni novinarski portal
19.2.2019.

Post Tagged with: "Skradin"

Već tradicionalnu glazbenu ljetnu manifestaciju Zvuci Krke ove godine otvara Neno Belan i njegovi Fiumensi, 4. srpnja u Skradinu, s početkom u 21 sat. Popularni Splićanin s riječkom adresom, predstavit […]

U povodu Svjetskog dana zaštite okoliša Javna ustanova Nacionalni park Krka organizira u subotu, 2. lipnja na dječjem igralištu u Skradinu raznolik i maštovit program za djecu.

Sajam će i ove godine trajati dva dana: 30. travnja i 1. svibnja.

Organiziranjem Noći šišmiša u NP Krka već godina uspješno “razbijaju” predrasude o šišmišima kao opasnim životinjama.

Grupa birača, čiju je listu predvodio Darko Gardijan, danas će uputiti žalbu Županijskom izbornom povjerenstvu zbog nepravilnosti na biračkom mjestu u Sonkoviću.

Bili smo na redovitom godišnjem radno-prehrambenom posjetu Sajmu agroturizma u Skradinu.

U organizaciji Šibensko-kninske županije u Skradinu otvoren je 8. sajam agroturizma Šibensko-kninske županije, gdje svoje proizvode tisućama posjetiteljima tijekom subote i nedjelje nudi više od 170 izlagača iz cijele Hrvatske.

Može li se presudni glas Mirka Raškovića iz SDSS-a za formiranje većine u Hrvatskom saboru dobiti za asfalt? Otišli smo u Gračac kraj Skradina provjeriti anonimnu dojavu da je Domoljubna koalicija pridobila šibensko-kninskog dožupana i izabranog zastupnika Raškovića na svoju stranu tako što je predsjednik šibensko-kninske Županijske organizacije HDZ-a i gradonačelnik Skradina Nediljko Dujić asfaltirao pristupni put do kuće Nikole Milovića Coce, Raškoviću bliskog lokalnog čelnika SDSS-a i skradinskog dogradonačelnika.

U Bratiškovcima, za razliku od svih ostalih sela u zaleđu, zgrada nekadašnje osnovne škole nije razrušena. Naprotiv, živi i odzvanja smijehom i igrom. Život školi, a i čitavom selu vratila Ustanova socijalne skrbi – Roman obitelj.

Bili smo na 7. sajmu agroturizma u Skradinu i nismo se vratili praznih ruku.

U modi su ekologija, autohtona kultura, tradicija i izvornost u svim njenim pojavnim oblicima. Pogotovo kad se ta kultura, tradicija i izvornost jedu i piju. Zato je na 7. Sajam agroturizma Šibensko-kninske županije u Skradinu, koji se otvara u četvrtak u 10 sati, prijavljen dosad najveći broj izlagača i očekuje se dolazak preko 20.000 posjetitelja.

U povodu obilježavanja 23. obljetnice Spomendana Rujanskog rata, a prema programu kojeg organiziraju Grad Skradin i Župni ured Dubravice…