Neovisni novinarski portal
21.9.2017.

Post Tagged with: "Šibenik"

Poslije 26 godina od šibenskog tzv. rujanskog rata (16. – 22. rujna 1991.) pomislili biste da su sve ratne, uključujući […]

– Kada smo pripremali prvi FALIŠ, nismo bili sigurni da ćemo održati drugi – kaže Emir Imamović Pirke, direktor festivala.

‘Radio sam u neposrednoj proizvodnji i svjedočio nestanku tekstilne industrije, gledao izrabljivanje tijekom povremenih poslova u korporacijama, pa znam što znači podcjenjivanje rada i radnika, posebno radnica, i kako je teško zaraditi čak i mizernu plaću kod poslodavaca kao što je na primjer Konzum.’

Središnje javno izlaganje o ovim izmjenama, a koje se itekako tiču budućnosti Šibenčana jer je prostor najvrjedniji resurs s kojim se raspolaže, bit će održano u srijedu 2. kolovoza u 12 sati u Gradskoj vijećnici u Šibeniku.

Vraćene su mu kad je platio kaznu od 2000 kuna. Jer običnih građana je više nego građana-koncesionara. Te više nego građana-političara.

– Sjedili smo na kauču pored prozora i gledali na televiziji humoristične serije s djecom kada smo par metara od […]

Policija priječi zaustavljanje automobilima, zbog opasnosti od sudara.  Svi žele stati i mobitelima snimiti vatreni zalazak sunca.

Bez komentara.

Stereo rođendan.

Članovi Hrvatskog planinarskog kluba sv. Mihovil (sekcija koje se naziva Planinarsko-pustolovna družina ‘Stari papršnjaci’) vratila se danas s 220 kilometara duge staze koju ju je renesansni pisac Petar Zoranić propješačio prije gotovo pola tisućljeća i opisao je davne 1536. godine u svojem romanu “Planine”.

Kako teku spomenuti ‘završni radovi’ pogledajte na fotografijama.

S pomirljivim razumijevanjem i nadom u bolje danas smo otišli na ‘kružni šok’ Meterize.
Možda bi bilo bolje da nismo.