Neovisni novinarski portal
18.11.2017.

Post Tagged with: "Šibenik"

Unatoč daleko nadmoćnijim neprijateljskim oblacima, goloruki avion se uspio probiti do Šibenika iz pravca Sinja, recimo to riječnikom iz povijesnih pripovijesti.

– Što se događa s vama? Jeste li još aktivni ili ste svoje uradili…
– Nismo mi svoje uradili, kako kažete. Nismo niti blizu toga. A sumnjam da ćemo ikada i biti.

Mjesec dana.

Sve je jasno: ako imate plišanog krokodila ili vlakić viška, s njima u kutiju i dođite na adresu Prilaz tvornice 41.

Poslije 26 godina od šibenskog tzv. rujanskog rata (16. – 22. rujna 1991.) pomislili biste da su sve ratne, uključujući […]

– Kada smo pripremali prvi FALIŠ, nismo bili sigurni da ćemo održati drugi – kaže Emir Imamović Pirke, direktor festivala.

‘Radio sam u neposrednoj proizvodnji i svjedočio nestanku tekstilne industrije, gledao izrabljivanje tijekom povremenih poslova u korporacijama, pa znam što znači podcjenjivanje rada i radnika, posebno radnica, i kako je teško zaraditi čak i mizernu plaću kod poslodavaca kao što je na primjer Konzum.’

Središnje javno izlaganje o ovim izmjenama, a koje se itekako tiču budućnosti Šibenčana jer je prostor najvrjedniji resurs s kojim se raspolaže, bit će održano u srijedu 2. kolovoza u 12 sati u Gradskoj vijećnici u Šibeniku.

Vraćene su mu kad je platio kaznu od 2000 kuna. Jer običnih građana je više nego građana-koncesionara. Te više nego građana-političara.

– Sjedili smo na kauču pored prozora i gledali na televiziji humoristične serije s djecom kada smo par metara od […]

Policija priječi zaustavljanje automobilima, zbog opasnosti od sudara.  Svi žele stati i mobitelima snimiti vatreni zalazak sunca.

Bez komentara.