Neovisni novinarski portal
29.5.2020.

Post Tagged with: "Sara Renar"

Više od 40 sudionika, preko pet sati glazbe, osam izvođača i preko 20 tisuća pratitelja i pregleda rezultat je subotnjeg online koncerta Dan pobjede. U organizaciji Pozitivnog ritma i Radija […]

U subotu, 9. svibnja, od 18 sati, video streamom uživo iz HUB385 nastupit će neki od najpoznatijih autora domaće nezavisne glazbene scene, svih žanrova i generacija. Koncert će se moći pratiti putem Radio 808 web stranice.

Koncert je večeras (subota, 21. travnja) u 22.30 sati, a radi se finalu obilježavanja Record Store Daya u Šibeniku.

Šibenski rock klub najavljuje sedam koncerata u sezoni zima/proljeće 2018.

Jučer su se u zagrebačkom klubu Vinyl skupile stručne glave kako bi analizirale/promovirale novi album Sare Renar.

Novi album Sare Renar u prodaji je od 17. siječnja, a izvedbena pretpremijera je zakazana za 18. siječnja u zagrebačkom Vinylu.

Najveća zvijezda druge večeri SuperUha u Primoštenu bio je Frank Turner.

Razgovor s progresivnom domaćom kantautoricom nekoliko sati prije njezina četvrtog pojavljivanja pred šibenskom publikom.

Sezona u šibenskom Azimutu traje još vrlo kratko, kad počnu vrućine gotovo je s koncertima. Seine su stigli u zadnji tren, znoj u utrobi kluba već pravi probleme…

Najavljen je i nastup hvaljene zagrebačke kantautorice Sare Renar.

Sara Renar, konsenzusom kritike autorica jednog od najboljih domaćih i regionalnih albuma 2016. godine, predstavljat će Hrvatsku u ovogodišnjem izdanju međunarodnog projekta Europske radijske unije (EBU) – Rođendan umjetnosti.

Bili smo na koncertu mlade zagrebačke kantautorice, koja je u Šibeniku, ako nas sjećanje služi, nastupila već treći put.