Neovisni novinarski portal
19.7.2018.

Post Tagged with: "SAD"

Leti, leti leti… Krstičević

Priređeno je i ‘Krstarenje totalne pomrčine kruzerom’, na kojem će zapjevati i Bonnie Tyler s pjesmom ‘Total Eclipse of the Heart’, prodaje se pomrčinsko vino, majice itd.

Kinezi će u novu tvornicu ulupati 10 milijardi dolara.

– Dovoljno bi bilo samo oko 1126 do 1448 kilometara prozirnog zida – smatra on.

– Ne osjećam nikakvo neprijateljstvo prema nikome. Zašto bi? Život je prekratak za takvo što.- veli on.

Vratila nam se predsjednica Kolinda Grabar Kitarović. Iz Amerike. Di je bila da je bila, lipo joj je bilo…Doduše, nije se srela ni s Trumpom, ni bilo kojim američkim političkim prvotimcem, ostala je ispred ograde Bijele kuće, ali vrlo važno. Važno je da je na tom putu shvatila kako Hrvatska može sukreirati američku vanjsku politiku. A sve to će nam ovih dana objasniti, čim se malo odmori i uhvati vremena…

Stipe Mesić, bivši hrvatski predsjednik vjeruje u procvat Kube nakon desetljeća njezine blokade, vjeruje u dogovor s Rusijom umjesto izazivanja sukoba, i Trumpovo obećanje da Amerika više neće rušiti režime drugih država i zato ga je nakon izbora za predsjednika SAD-a i podržao.Lustracija je, kaže, provedena u vrijeme Rankovića, ali i u Domovinskom ratu, prema tome, koga bi danas lustrirali…

Mediji ‘šapću’ o prosvjedima, a Trump je ustvrdio kaže kako su na prosvjedima angažirani ‘profesionalni demonstranti koje huškaju mediji’.

‘Vraćamo li se opet u prošlost?’

U Kuvajtu danas 51.1°C, Amerikance brine ‘nacionalna sigurnost’.

Da i nedjeljno prijepodne ne pokvarimo kakvom vijesti iz političke žabokrečine, prenosimo jednu zanimljivost iz Sjedinjenih američkih država.

On nudi jednostavna rješenja za sve velike probleme. Želi sagraditi zid na meksičkoj granici, koji bi trebao platiti Meksiko, kako bi zaustavio ilegalnu imigraciju.