Neovisni novinarski portal
20.1.2019.

Post Tagged with: "Roški slap"

Cijena za sve programe je 30 kn po osobi za odrasle i 20 kn za djecu (od 7 do 18 godina) za lokalitete Skradinski buk i Roški slap. 

Ulaz i prijevoz autobusom iz Šibenika je – besplatan.

Javna ustanova „Nacionalni park Krka“ pripremila je posebni program obilazaka Parka za razdoblje od 8. siječnja 2018. do kraja ožujka. Cijena za sve programe je 30 kn po osobi za odrasle i 20 kn za djecu (od 7 do 18 godina) za lokalitete Skradinski buk i Roški slap.

Irska grupa Hothouse Flowers nastupit će u četvrtak, 17. kolovoza, u 20.30 na Roškom slapu u Nacionalnom parku „Krka”.

‘Pratimo situaciju, držimo sve pod kontrolom, a čim se vatra razbukta, zračne snage stave plamen pod kontrolu.’

Sve je besplatno.

LegendFest, festival narodnih priča, legendi i mitova održat će se 8. i 9. srpnja 2017. na Roškome slapu u Nacionalnom parku „Krka“. Kao multimedijski projekt, LegendFest prikazuje hrvatsku nematerijalnu i […]

Organiziranjem prva rekreativne utrke „Rogovo – Roški slap“ koja će se održati u subotu 17. rujna u 10 sati, Np Krka će otvoriti tri nove poučno-pješačke staze.

Meri Cetinić održat će koncert dobrih vibracija i unijeti šansonijerski ugođaj glazbenim večerima uz Krku

U subotu, 9. srpnja i u nedjelju, 10. srpnja za posjetitelje LegendFesta ulaz na Roški slap poslije 17 sati je besplatan.

Upoznajte se i družite sa vilama, vilovnjacima i vilenicama ali i drugim mitskim bićima iz narodnih predaja Šibensko-kninske županije na prvom Legendfestu u NP Krka 9. i 10. srpnja.

Organiziran je besplatan prijevoz autobusom.