Neovisni novinarski portal
18.2.2018.

Post Tagged with: "Radionice"

Javna ustanova “Nacionalni park Krka” i ove se godine pridružuje obilježavanju Svjetskog dana životinja održavanjem brojnih edukativnih radionica u vrtićima […]

U tri dana će se (kreativno) prirediti toliko raznovrsnih zbivanja: radionica, igraonica, izložbi, predavanja, prezentacija, panel rasprava… koliko ih se u nekim kopnenim mjestima ne dogodi tijekom čitave godine.

Kompletan program 57. Međunarodnog dječjeg festivala bit će poznat idućeg tjedna, a već danas su poznate sve dječje radionice, zaštitni znak MDF-a.

JU „Nacionalni park Krka“ je za novu školsku godinu pripremila brojna predavanja, ekološke i edukativne radionice, terensku nastavu i sportske aktivnosti.

Kako graditi mir u društvu, kako unaprijediti ljudska prava, kako ustanoviti rodnu ravnopravnost, kako postići da građani budu medijski i politički ‘pismeniji’, da bolje razumijevaju i koriste medije i politički sustav, kako biti aktivniji u donošenju pozitivnih promjena u društvo, što je to aktivno građanstvo…

– Ako želiš učiniti nešto ozbiljno, moraš biti malo lud… – kazao nam je prije dvije godine na komiškoj rivi Joško Božanić, jedan od idejnih začetnika oživljavanja falkuše.

Upis u radionice bit će organiziran u atriju HNK u Šibeniku, svakim radnim danom od 10 do 14 sati.

Više od milijardu ljudi živi od vlažnih staništa. Život od ribolova, uzgajanja povrća, putovanja i turizma ovisan je od vlažnih staništa.

Upisi su svakog radnog dana u Atriju šibenskog Kazališta, od 10 do 14 sati.

– Javna ustanova „Nacionalni park Krka“ u Centru Puljani od 21. do 23. studenoga 2014. od 9 do 15 sati […]

Ovogodišnji radionički program na MDF-u broji 28 radionica. Upisi djece počinju od ponedjeljka, 2. lipnja, u atriju šibenskog Kazališta, svakim danom od 11 do 15 sati.