Neovisni novinarski portal
22.2.2018.

Post Tagged with: "Prvić"

Čini se kako je interakcijsko radioničarstvo najzanimljivije stranci HDZ.

‘Kakvi smo samo sretnici bili kad su naši prijatelji smjestili u ovaj raj?’

Ako je nešto karakteristično za Dalmatince, onda je to da ih nitko ne može impresionirati, pa bio on zvijezda estradna, […]

U tri dana će se (kreativno) prirediti toliko raznovrsnih zbivanja: radionica, igraonica, izložbi, predavanja, prezentacija, panel rasprava… koliko ih se u nekim kopnenim mjestima ne dogodi tijekom čitave godine.

Svestrani hiperobrazovani Faust Vrančić, da je živ, danas bi zasigurno pronašao rješenje i efikasan način za  premošćenje ovog problema.
Zaposlio bi studente.

U petak, 28. kolovoza 2015. organiziran je besplatan prijevoz brodom iz Vodica za otok Prvić. Polazak broda“Morska vila“ sa vodičke rive za Prvić Luku je u 16 i 19 sati, a povratak je u 23 sata i 00.30 sati.

Novca ima, treba ga znati dobiti i pravim projektom aplicirati. Otočani o tome već ponešto znaju, ali prilike i dalje ne koriste koliko bi mogli. Otočke udruge sa šibenskog područja zaključno s 2015. dobile su za 25 projekata 368 tisuća kuna. Murterini su prvaci, s čak 14 realiziranih projekata i potpora. Nova prilika stiže s novom, 2016. Zato Bodulci svih jadranskih otoka potrudite se i probudite se!

Predavanjem Inicijative za zeleni razvoj  o Zelenom poduzetništvu u turizmu , u Hotelu Maestral u Prvić Luci na otoku Prviću […]