Neovisni novinarski portal
19.3.2018.

Post Tagged with: "Primošten"

Miljenici hrvatske publike nastupit će na Šalati 10. srpnja, u sklopu koncertnih najava za novo izdanje SuperUha u Primoštenu.

SuperUho festival bit će opet održan u Primoštenu od 6. do 8. kolovoza 2018. godine.

Prvi na scenu večeras izlazi splitski glazbenik Gracin u 20 sati.

– Javno pozivamo na građanski neposluh, ako nas građani poslušaju Općina Primošten bit će jedina u Hrvatskoj koja će se suprostaviti otimanju djedovine i imovine – veli Petrina Stipe.

Prva dva dana, 5. i 6. kolovoz, pripast će glavnom programu DORF-a u sklopu kojeg će osim niza sjajnih filmova biti organiziran i bogat glazbeni program koji će poslužiti i kao uvod u ono što nas očekuje na glavnom programu SuperUha od 7. do 9. kolovoza.

Razgovor s prvim čovjekom SuperUho Festivala u Primoštenu.

Bučna zabava na SuperUhu u Primoštenu kreće već 5. i 6. kolovoza.

Osim velikana iz naslova, u Primoštenu će (7.-9. kolovoz) nastupiti i domaća psihodelična pop uzdanica Svemirko.

– One koji nisu vjerovali razuvjerit će vrijeme – rekao je načelnik Općine Primošten Stipe Petrina koji projekt izgradnje svjetlećeg kipa Gospe na brdu Gaj iznad Primoštena gura od kada je sa svojom nezavisnom listom preuzeo upravljanje općinom.

Osim pankera iz Manchestera, u Primošten dolazi i kanadska electro-kantautorica Jessy Lanza.

Kip Gospe visok 17 metara obložen mozaikom od zlata, srebra i bojanog stakla zasjat će na brdu Gaj uoči proslave blagdana zaštitnice Primoštena Gospe od Loreta. Od njega se očekuje da postane nova primoštenska turistička atrakcija.

Na impresivnoj pozornici, sinoć je u Primoštenu nastupio njemački tribute bend Echoes.