Neovisni novinarski portal
24.10.2017.

Post Tagged with: "predsjednica RH"

‘Lijepa ko Angeline Jolie , Pametna ko Ajnstajn, Simply the best’

Zanimljivo, ali i nedopustivo za uređenu državu, o putovanju pri kojem šefice države nema gotovo pola mjeseca na teritoriju vlastite države, na službenim internetskim stranicama predsjednica.hr nema niti riječi

Vijest bi mogla obradovati stotinjak tisuća svježih iseljenika u Irsku, Njemačku, Kanadu itd., pa bi oni smjesta mogli ušteđeivnu uplatiti za povratnu avionsku kartu, kako bi došli na Dan otvorenih vrata kod predsjednice RH.

Kazala je kako će ‘malo odmoriti i usporiti’, te kako je uvjerena da će bolovi nestati preko ljeta, odnosno do jeseni.

Kažu i kako je šeik Abdulah Al-Thani je zbog dolaska hrvatske delegacije prekinuo odmor.

Premda već nekoliko dana nije 1. travanj, hrvatska predsjednica je usred Irske zaključila kako je ‘iseljeništvo naša briga i naše bogatstvo’.

O predsjednici u Švedskoj i neobičnom činu mladića kojega su neki ocijenili drskim i nepristojnim, a drugi smjelim i jasnim izrazom nezadovoljstva megalomanskom fontanofilskom politikom Milana Bandića.

Predsjednica ubrzano i svakodnevno obilazi istočni dio naše domovine, prije nego li se većina iz te naše lijepe hrvatske žitnice iseli u Irsku ili Švedsku

Ustav RH, članak 47.: ‘…Dopušten je prigovor savjesti onima koji poradi svojih vjerskih ili moralnih nazora nisu pripravni sudjelovati u obavljanju vojničkih dužnosti u oružanim snagama…’

Predsjednica Republike Kolinda Grabar-Kitarović nastavlja svoje ceremonijalno djelovanje, tek što se u medijima rastopila afera čokolada.

– Bez obzira na nedostatak prirodnih resursa stvoreni uvjeti ne samo za ostanak mladih, nego dolazak mladih iz cijeloga svijeta – rekla je predsjednica RH.
Kanada je inače druga država po veličini na svijetu, te obiluje prirodnim resursima.

Čini se kako svjetska hrvatska mladež neće pokušati raspravljati o uzrocima aktualnog iseljavanja iz domovine i odgovornosti za jezivu privatizacijsku pljačku vlastite države i svog naroda, rasprodaju njezinih najvažnijih resursa i strateški najvažnijih državnih poduzeća itd.