Neovisni novinarski portal
11.12.2017.

Post Tagged with: "Np Krka"

Djelatnici i korisnici Centra za socijalnu inkluziju Šibenik danas su predstavili opipljiv rezultat projekta koji je realiziran u suradnji s Nacionalnim parkom Krka.

‘Kakvi smo samo sretnici bili kad su naši prijatelji smjestili u ovaj raj?’

I čobani, te ovce pramenke, bijele i šarene koze su angažirani u službi znanosti.

Nepoznata Krka: skrivena blaga gornjeg i srednjeg toka rijeke Krke

Bilo bi dobro kada bi se u projekt uključilo i podizanje svijesti  i edukacija mjerodavnih državnih službi (inspekcije, ministarstva, komunalna poduzeća, lokalne i državne vlasti), te kninskih tvorničara.

Javna ustanova “Nacionalni park Krka” i ove se godine pridružuje obilježavanju Svjetskog dana životinja održavanjem brojnih edukativnih radionica u vrtićima […]

Projekt valorizacije rimskog amfiteatra u Burnumu rezultat je bliske suradnje institucija i višegodišnjih znanstvenih istraživanja talijanskih i hrvatskih arheologa koji […]

‘Pratimo situaciju, držimo sve pod kontrolom, a čim se vatra razbukta, zračne snage stave plamen pod kontrolu.’

Petero hrvatskih volontera: iz Zagreba, Osijeka, Našica i Ivanić-Grada, započelo je s jednomjesečnim volontiranjem u NP „Krka“. Kao ljubitelji prirode […]

-Manifestacija Zvuci Krke – The Sounds of the River i ove je godine posvećena prenošenju ekološke poruke kao glazba s porukom.

Povodom Svjetskog dana zaštite okoliša javna ustanova „Nacionalni park Krka“ i National Geographic Hrvatska upriličit će izložbu fotografija „Minuta šutnje“ autora Zorana Marinovića. Izložba će biti otvorena u srijedu, 7. lipnja 2017. u 11.30 u galeriji Matija u Šibeniku.

Akcija čišćenja održat će se u petak, 21. travnja 2017. u 9 sati na prilazu poučno-pješačkoj stazi Brnjica – korito rijeke Čikole u naselju Brnjica (na pravcu kretanja Šibenik – Drniš).