Neovisni novinarski portal
3.8.2021.

Post Tagged with: "Nedjeljom u dva’"

Gostujući u HRT-ovoj emisiji Nedjeljom u dva donedavni čelnik Hrvatskog audiovizualnog centra Hrvoje Hribar je ustvrdio kako je nalaz revizije tendenziciozan, neprincipijelan, cenzorski i zastrašujući, te da je HAVC napustio zbog straha za sigurnost.

Gošća Aleksandra Stankovića u emisiji HRT-a Nedjeljom u dva bila je kandidatkinja HNS-a za gradonačelnicu Grada Zagreba Anka Mrak-Taritaš, koja je sigurna da je nakon 17 godina došlo vrijeme za promjenu na čelu glavnog grada Hrvatske, ali ona ne bi željela da tome presudi pritvor, nego građani na izborima.

Marijana Puljak ponovno je izabrana za predsjednicu stranke Pametno. Tim je povodom gostovala na HRT-u u emisiji Aleksandra Stankovića Nedjeljom u dva.

Gost Aleksandra Stankovića u današnjoj emisiji HRT-a bio je zagrebački odvjetnik Marijan Hanžeković, kako navedeno u uvodnom prilogu, hrvatski kralj ovrha, jedan od najimućnijih i najmoćnijih ljudi, vlasnik medija, dobročinitelj zagrebačkog gradonačelnika Milana Bandića, mason…

Nije sretna okolnost za zaposlene kad praznik rada ‘padne’ na nedjelju. Iskoristio ju je Aleksandar Stanović, koji emisiju Nedjeljom u dva uvijek radi nedjeljom. Današnju emisiju je posvetio Međunarodnom prazniku rada i ugostio je petero javnosti nepoznatih ljudi koji već godinama bezuspješno traže posao ili rade bez plaće.

– Godinu dana prije nego što je pušten general Ante Gotovina iz Haaga, ja sam napisao sinopsis u kojemu Vjeku Šoštara, kao nekog generala, potpuno iznenada puštaju iz Haaga i on dolazi u Hrvatsku inkognito, desni krugovi ga uzimaju k sebi, on se nešto nevoljko ponaša – i na HAVC-u mi je to odbijeno, rekao je gostujući kod Aleksandra Stankovića u “Nedjeljom u 2” redatelj Ivan Goran Vitez.

Gost Aleksandra Stankovića u emisiji HRT-a Nedjeljom u dva bio je Stipe Petrina. No, svi koji su očekivali gledati žestokog Petrinu bez dlake na jeziku, ostali su razočarani – primoštenski načelnik i novoizabrani saborski zastupnik u sat vremena gostovanja nije opsovao ni jednom. Nije iznio ni jednu novu optužbu ni ponudio neko novo radikalno rješenje.

Gostujući kod Aleksandra Stankovića u emisiji HRT-a ‘Nedjeljom u dva’ bivša premijerka i predsjednice HDZ-a Jadranka Kosor rekla je kako kreće u predizbornu borbu jer želi nastaviti raditi posao koji je radila prethodnih 20 godina.

  Gost Aleksandra Stanovića u emisiji HTV-a Nedjeljom u dva bio je Saša Cvetojević, poduzetnik s dugogodišnjim iskustvom u zdravstvenom sektoru, mobilnim telekomunikacijama te u distribuciji robe široke potrošnje. Vlasnik […]

Gost emisije Nedjeljom u dva danas je bio javnosti nepoznati nezaposleni radnik iz Osijeka Željko Budić. On je delegiran ispred Radničke fronte kako bi predstavio ovu političku inicijativu i govorio o tome mogu li se radnici izboriti za veća prava i ima li šanse da kapitalizam ustupi svoje mjesto radničkom upravljanju.

– Tu se sad više ne radi o svježim jajima, celulitu, što je ono još bilo, sad se radi, dakle, o pustošenju iz županijskog proračuna. Ako je dio toga istina, ili sve, županica je u ozbiljnom problemu – izjavio je, dva dana poslije izbijanja afere “Lovrić Merzel- Jovev”