Neovisni novinarski portal
22.4.2019.

Post Tagged with: "Muzej grada Šibenika"

Manifestacija Noć muzeja, koju po 14. put organizira Hrvatsko muzejsko društvo, održat će se 1. veljače u više od stotinu hrvatskih gradova. Ovogodišnja tema “Muzeji – inovacije i digitalna budućnost” pokazat […]

Značajna arheološka vijest s nalazišta pored groblja u Konjevratima, desetak kilometara od Šibenika.

Muzej grada Šibenika upriličio je izložbu fotografija ‘Lica svijeta’ u povodu Međunarodnog dana nedužne djece žrtava agresije.

U povodu Međunarodnog dana arhiva, koji se obilježava 9. lipnja, u izložbenom prostoru Muzeja grada Šibenika, otvorena je izložba “Srednjovjekovne utvrde na rijeci Krki u svjetlu arheoloških i arhivskih istraživanja”.

U petak, 1. lipnja u 20 sati, u Muzeju grada Šibenika bit će otvorena izložba “Srednjovjekovne utvrde na Rijeci Krki u svjetlu arheoloških i arhivskih istraživanja”.

Muzej koji se probudio iz dugog sna.

Naziv igre potječe od grčke riječi za oplovljavanje, a pojednostavljeno, periplus je svojevrsni dnevnik plovidbe.

Večeras u 20 sati samo u vašem gradu: Trči Lola trči.

Muzej grada Šibenika se, u petak 26. siječnja, po jubilarni deseti put pridružuje nacionalnoj manifestaciji “Noć muzeja”. Zajednička tema ovogodišnje manifestacije Noć muzeja : Muzeji i sport, odredila je i program […]

Treće izdanje projekta ‘Suhozidna ekstravaganca’ provest će se u Murteru od 16. rujna do 16. listopada 2017., a glavne aktivnosti bit će na lokaciji arheološkog nalazišta Colentum.

Otvorenje prvog Green Eye festivala najavljeno je za petak, 1. rujna u 19.30 sati, na obali ispred Muzeja grada Šibenika.

Nije urnebesan kao ‘Vodič kroz galaksiju’, no podjednako je koristan.