Neovisni novinarski portal
6.8.2020.

Post Tagged with: "Mladi u EU"

„Sudioničko upravljanje u kulturi“, zove se trodnevni edukativni skup koji će se održati od 13. do 15. ožujka 2019. godine u Gradskoj vijećnici Grada Šibenika. Edukacija je organizirana u sklopu projekta KREŠIMIR – KREativna ŠIbenska Mreža Integriranog kulturnog Razvoja, kojeg provode JU Tvrđava kulture Šibenik, Grad Šibenik te udruge ŠUM, Feniks i Mladi u EU.

Za sudjelovanje na projektu se mogu prijaviti svi zainteresirani mladi u dobi od 18 do 30 godina sa područja Šibensko-kninske županije.

U prostoru Dnevnog boravka organizirati će se filmske i književne večeri, izložbe te dani društvenih igara. Mladima će također biti omogućeno i besplatno korištenje računala i interneta, stručne literature te korištenje prostora za druženje.

U okviru programa Klub mladih ENTER , udruga Š.U.M. s početkom 2016.godine pokreće nove radionice za mlade koji žele biti aktivni u društvu U siječnju počinju upisi u kreativnu radionicu (decoupage […]

Mladima će se pružati besplatno korištenje Wi-Fi Interneta, računala, besplatan ispis za potrebe učenika i studenata, igranje društvenih igara te video igrica, ali i radionice – najavljuju.