Neovisni novinarski portal
18.1.2018.

Post Tagged with: "Milan Kujundžić"

– Zar mi uistinu moramo biti građani drugog reda? – zdvaja Klarin u pismu ministru.

U ugovoru o funkcionalnoj integraciji kninske i šibenske bolnice, kako je kazao ministar zdravstva Milan Kujundžić, točno se zna tko što radi, neće biti dupliranja dežurstava ni opreme, postići će se uštede, a sigurnost i kvaliteta skrbi za pacijente bit će na osjetno višoj razini.

“Poštovani gospodine Ministre, mir s Vama.”

Predstavnici Sindikata Energetike, kemije i nemetala održali su konferenciju za novinare sa koje su vladajućima i ministru Kujundžiću poručili kako im nije do predstave, nego do konkretnog rješenja sudbine Imunološkog zavoda.

Ministar zdravstva Milan Kujundžić nije se danas prijepodne pojavio na dogovorenom sastanku sa sindikalnim povjerenicima Imunološkog zavoda pa su predstavnici sindikata otišli sa sastanka. Za utorak su najavili press konferenciju na kojoj će govoriti o “radikalnim mjerama” koje treba poduzeti kako Imunološki zavod opstao.

Gost HTV-ove emisije Nedjeljom u 2 danas je bio hrvatski premijer Andrej Plenković koji je u razgovoru s voditeljem Aleksandrom […]

Je li Zoran Milanović sasvim nepotrebnom opaskom o majci “vojnoj lekarki” njegovog političkog suparnika Andreja Plenkovića, otvorio Pandorinu kutiju iz koje su nepovratno izmilili kojekakvi poskoci i “crne mambe”, pa sad mahnito grizu koga stignu…?

Ivo Josipović, fini gospodin, pristojnog ponašanja i odmjerene retorike, u percepciji prosječnog birača nije puno više od toga. Njegov prvi mandat prošao je de facto bez primjetnih rezultata, što bi se vulgarno reklo, niš’ koristi. A ni stranka (SDP) ne stoji ozbiljno i čvrsto iza njega. Kolinda Grabar Kitarović, populistička političarka skromnog sadržaja, nema što osobito ponuditi, ali njezina stranka (HDZ) ništa slučaju ne prepušta.

U prvom krugu predsjedničkih izbora, sudeći po izlaznim anketama koje je objavila Nova TV, Ivo Josipović ( SDP) i Kolinda Grabar Kitarović (HDZ) gotovo poravnati- 38,90 prema 38,10 posto. Ivan Sinčić osvojio 15, 6 posto, a Milan Kujundžić svega 5,7 posto

Za praćenje predsjedničkih izbora prijavilo se 20 000 promatrača koji će nadzirati svih 6350 biračkih mjesta u državi. Biračko pravo u Hrvatskoj ima nešto manje od 3, 8 milijuna građana.

Predsjednički kandidat Milan Kujundžić u petak je predstavljao svoj izborni program u Šibeniku, gdje je na konferenciji za novinare ujedno upozorio javnost kako se priprema još jedna izborna prijevara. Zatražio je preispitivanje odluke Ustavnog suda o broju birača…

Još jedna predsjednička kampanja, s četiri jahača hrvatske apokalipse, puno neiskrenosti, olako danih obećanja, populizma, lažne empatije s ugroženima, euforičnosti. A kad cirkus prođe a ideološka prepucavanja utihnu, sve bu isto ko i ranije…