Neovisni novinarski portal
18.2.2018.

Post Tagged with: "MDF"

Ove godine se (od 26. lipnja do 1. srpnja) u okviru Međunarodnog dječjeg festivala u Šibeniku, u Betini održala Radionica izrade maketa betinske gajete.

Otpratili smo još jedan Međunarodni dječji festival u Šibeniku…

Evo što djeca iz novinarske radionice kažu o ovogodišnjim predstavama…

S tim da provincija, dakako, nikad nije bila geografski pojam…

O svečanom otvorenju Međunarodnog dječjeg festivala u Šibeniku pišu oni kojima je festival i namijenjen…

Podizanjem festivalske zastave na Trgu Republike Hrvatske, službeno je započeo 57. međunarodni dječji festival u Šibeniku.

Predstavljen je kompletan program Međunarodnog dječjeg festivala u Šibeniku, koji počinje 17. lipnja.

Kompletan program 57. Međunarodnog dječjeg festivala bit će poznat idućeg tjedna, a već danas su poznate sve dječje radionice, zaštitni znak MDF-a.

Predstava ZKM-a ‘Priroda i društvo’, redateljice Nore Krstulović, sinoć je na Međunarodnom dječjem festivalu u Šibeniku pojašnjavala autorska prava i intelektualno vlasništvo.

Večerašnja predstava Nore Krstulović na Ljetnoj pozornici MDF-a u Šibeniku problematizira pitanja autorskih prava i intelektualnog vlasništva.

U sklopu 56. međunarodnog dječjeg festivala u Šibeniku i ove godine djeluje novinarska radionica Nora.

Nakon što je predložila sjednicu Vlade zbog nereda koji su se dogodili na nogometnoj utakmici Europskoga nogometnog prvenstva u Francuskoj, predsjednica Republike Hrvatske otputovala je u Šibenik gdje je kao pokroviteljica sudjelovala u otvaranju ovdašnjeg 56. Međunarodnog dječjeg festivala.