Neovisni novinarski portal
17.1.2018.

Post Tagged with: "Makedonija"

Izaslanstvo živahne udruge Hrvatsko-makedonska Tangenta s Milenom i Sašom Georgijevski, dr. Ivom Josipovićem i Ljupčom Arsovskim u posjetu Rumunjskoj.

O projektu serije ‘Makedonija’ V. Grubišić je ponešto govorio i u lanjskom intervjuu Nacionalu, a na stranicama Jadran filma mogu se naći i neke šture informacije o projektima Josip Broz Tito Superstar , te Grička vještica.

‘Kakvi smo samo sretnici bili kad su naši prijatelji smjestili u ovaj raj?’

Međunarodni književni susret “Sa otoka na kopnu, ka otoka na moru” ove se godine održava na otoku Zlarinu u hotelu “Koralj” – od danas pa do nedjelje (12. do 14. svibnja 2017.)

Skopje.

Predsjednik VMRO-DPMNE, bivši premijer Makedonije Nikola Gruevski, uspio je nametnuti novu ustavno-političku krizu i izvesti na ulice demonstrante plašeći narod dvojezičnošću i federalizacijom države…

Novinari Utrinskog vesnika, Dnevnika i Vesti u su štrajku od 17. veljače 2017. godine.

Makedonska nacionalna agencija za europske programe i mobilnost proglasila je šibensku “Molekularnu gastronomiju” projektom godine u Makedoniji…

Vele Mitanoski, doajen makedonskog novinarstva piše za Tris o aktualnim izbornim zbivanjima u Makedoniji.

Makedoniji i Makedoncima želimo da izaberu najbolje.

Načelnik Općine Resen Djoko Strezovski i načelnik Općine Murter-Kornati Toni Turčinov potpisali su danas u Murteru sporazum o bratimljenju dvaju općina.

Je li posrijedi ulazak strahovladajuće diktature preko mede, zeke i lije na mala šumska vrata?