Neovisni novinarski portal
20.1.2019.

Post Tagged with: "Kruno Lokotar"

Knjigu Predraga Lucića “Cervantesov trg” (sabrane drame i songovi) predstavit će: Viktor Ivančić, Emir Imamović Pirke i Kruno Lokotar večeras u Šibeniku u caffe baru Domald s početkom u 19.30 sati. Usput će biti predstavljen  i časopis “15 dana” s tematom o Predragu Luciću.

Najveći festival knjige, knjiga i autora knjiga u Hrvatskoj: 24. po redu Sa(n)jam knjige u Istri – otvara se prekosutra, tj. u četvrtak, 29. studenog 2018. u 12 sati u Domu hrvatskih branitelja u Puli.

Sutra ‘terorizira’ u splitskom Quasimodu, a za sedam dana u zagrebačkom Botaničaru.

Nekoliko stotina ljudi jučer je dupkom prepunilo veliku dvoranu Novinarskog doma u Zagrebu na komemoraciji za splitskog novinara, pisca, redatelja i urednika Predraga Lucića.

Festival alternative i ljevice u Šibeniku, peti po redu, danas je otvoren izložbom na temu Oktobarske revolucije.

Festival alternative i ljevice Šibenik se može, napravili smo to četiri puta, održati s manje novca nego što je zbilja potrebno, ali se bez novca ne može održati nikako.

Četvrti Festival alternative i ljevice neslužbeno je otvoren izložbom slika američke rock aristokracije iz zbirke Voje Šindolića.

Davor Sučić Sejo Sekson po prvi put neki festival otvara u ulozi povjesničara, pa se valja nadati kako će taj događaj ostati u povijesti zabilježen kao pozitivna povijesna činjenica.

Okupili smo organizatore FALIŠ-a, koji će u Šibeniku biti održan od 3. do 6. rujna.