Neovisni novinarski portal
16.1.2019.

Post Tagged with: "Kina"

Izabranici: China Road and Bridge Corporation, CCCC Highway Consultants Co. Ltd., CCCC Second Highway Engineering Co. Ltd. i CCCC Second Harbour Engineering Co. Ltd.

Maratona ipak neće biti u svim hrvatskim gradovima, pa niti u Šibeniku, koji još uvijek, nakon 17 godina od zatvaranja posljednjeg gradskog kina, nema dvorane u kojoj se prikazuju filmovi

Kinezi će u novu tvornicu ulupati 10 milijardi dolara.

Nije hrvatski političari jedini koji se boje novinarskih sloboda i informiranih građana – mediji su najveća prepreka i onoj ‘istinskoj demokraciji’ kakvu zamišlja Komunistička partija NR Kine.

Možda na kineskom ‘nulta stopa’ znači nešto drugo.

Kineski političari ne mogu poput hrvatskih državnika voditi državu objavama na Facebooku (iz Kine) ili sklapati poslijeizborne aranžmane objavama putem Twittera.

Ministar Ranko Ostojić je pak u dnevniku HRT-a kazao kako se nadao da je ‘netko hakirao predsjedničin profil’, te da to nije uistinu njena izjava, koju je pak ocijenio ‘iznimno opasnom’.

Tijekom posjeta Kini je do sad zaključeno kako se Hrvatska nalazi na europskom kontinentu, kako je članica EU-e, te je utvrđeno kako Hrvatska ima luke…

Kad predsjednica RH ode u neku stranu državu, obavezno se javi nekim našim ljudima koji žive tamo, a tako će, kako kažu, biti i u Kini.

U snažnom potresu koji je u subotu pogodio jugozapadni dio Kine poginule su, kako javlja HRT, najmanje četiri osobe, a ozlijeđeno je više od 50, dok je u Japanu broj ozlijeđenih u potresu porastao na 39.

Parabeni u ruževima i drugim kozmetičkim preparatima sudjeluju u stvaranju raka dojke, izazivaju hormonalne poremećaje, alergije, remete rad štitnjače, reproduktivne poremećaje…