Neovisni novinarski portal
23.8.2017.

Post Tagged with: "JU NP Krka"

Ulaz je slobodan za sve posjetitelje, a organiziran je besplatan prijevoz autobusom.

Udruge Bioteka i Tragus pokrenule su početkom godine projekt “Građani znanstvenici: podržavanje populacija šišmiša šireg područja srednjeg i gornjeg toka rijeke Krke” sufinanciran sredstvima Javne ustanove Nacionalni park “Krka” u cilju osiguravanja novih, alternativnih, staništa za obitavanje šišmiša i praćenja stanja njihovih populacija.

U programu istraživanja biološke raznolikosti u Nacionalnom parku „Krka“,tijekom lipnja i srpnja, sudjelovalo je 210 studenata sa prestižnih stranih sveučilišta […]

Javna ustanova „Nacionalni park Krka“ predstavlja novi video vodič snimljen u suradnji američkom novinarkom i producenticom, Ashley Colburn, autoricom nagrađenih […]

Nacionalni Park “Krka” i ove godine organizira Bioolimpijadu koja će se održati na Skradinskom buku u petak, 26. svibnja u 10 sati.

Prvi Krkin zeleni stol bit će održan na Lozovcu, glavnom ulazu u Nacionalni park „Krka“, u srijedu, 24. svibnja 2017. u 10 sati u povodu Europskog dana Parkova.

Javna ustanova „Nacionalni park Krka“ pridružila se obilježavanju Tjedna parkova održavanjem Bioolimpijade i Krkinog zelenog stola.

Tema manifestacije Burnumske ide je antičko doba.

Javni poziv registriranim proizvođačima autohtonih poljoprivrednih proizvoda i rukotvorina za sudjelovanje na Krkinom zelenom stolu u 2017.

Od danas je ponovno otvorena prometnica i uspostavljen prijevoz posjetitelja autobusom s Lozovca prema Skradinskom buku.

Ovaj edukativni dvojezični vodič djeci na jednostavan i zabavan način približava temu vode.