Neovisni novinarski portal
19.5.2019.

Post Tagged with: "Jazz"

Dakako, po dobrom običaju, dijelimo dvije ulaznice za prvo dvoje čitatelja koji u naš inbox pošalju svoje ime i prezime. 

Black coffee u Azimutu.

Fusion jazz bend Borne Šercara sinoć je opet nastupio u Šibeniku.

Problemi nisu problematični: radi se o jazz sastavu predvođenim Krunom Levačićem.

Deveta smotra jazza i bluesa bit će održana od 16. do 18. srpnja, na Trgu I.G. Kovačića u Šibeniku. Imamo ulaznice za vas…

Velikani world music scene, koji su u dvadesetak godina postojanja prošli sve bitne europske i svjetske dvorane, prvi put dolazu u Šibenik. Nastupit će prvog dana (16. srpnja) OFF festivala, a tim smo povodom porazgovarali s Dragim Šestićem, osnivačem benda.

Mostar Sevdah Reunion, Rosenberg Trio i Rambo Amadeus glavne su zvijezde ovogodišnjeg OFF festivala u Šibeniku, a ove godine kao prateći program organiziran je i petodnevni OFF yoga festival.

Kako samouvjereno najavljuje direktor festivala Elvis Stanić ‘početak 15. rođendana Liburnia Jazz Festivala predstavlja créme de la créme hrvatskog jazza’.

Subotnjim warm-up koncertom Trija Valerije Nikolovske startala je prodaja ulaznica za deveto izdanje festivala.

Deveta trodnevna smotra jazza i bluesa u Šibeniku dovodi jaka domaća, regionalna i svjetska imena.

Šibenski gitaristički duo nazvan „Šibenski duo“ u subotu, 20. rujna, imat će svoj prvi nastup. Lokacija je Samostanski vrt sv. Lovre u Šibeniku, a vrijeme je 18 sati.

Prvim danom srpnja i službeno počinje odbrojavanje do 8. izdanja OFF jazz&blues festivala u Šibeniku. Na večerašnjem (utorak, 1. srpnja) warm-up koncertu ispred bara Vino&Ino predstavit će se B’s FUNstallation.