Neovisni novinarski portal
22.6.2021.

Post Tagged with: "INmusic festival"

Nakon što je ekstazu u regiji izazvala najava The Curea na novosadskom EXIT-u, slavni Britanci dolaze i u Zagreb.

Zbog iznimno velikog interesa za festival pa tako i za mogućnost jednodnevnih ulaznica, INmusic festival i ove godine ispunjava želju svoje publike – od 14. svibnja ograničen kontingent jednodnevnih ulaznica u prodaji je na službenom festivalskom webshopu.

U povodu namjere HT-a da postavi trajnu baznu stanicu na Otoku hrvatske mladeži na zagrebačkom Jarunu.

Razgovor s liderom najuspješnijeg švedskog izvoznog rock proizvoda.

Nick Cave se vraća na Jarun!

Jedan od najznačajnijih suvremenih umjetnika, glazbena ikona i vizionar pridružuje se već najavljenim Queens Of The Stone Age i Skunk Anansie na Jarunu.

Zbog iznimno velikog interesa za festival pa tako i za mogućnost jednodnevnih ulaznica, INmusic festival i ove godine ispunjava želju publike – od 2. svibnja u prodaji je ograničen kontingent jednodnevnih ulaznica preko službenog festivalskog webshopa.

U sklopu ovogodišnjeg INmusicovog kazališnog repertoara, na daskama koje život znače gostovat će hit Romana Šuškovića-Stipanovića ‘Muškarci su s Marsa, a žene su s Venere’, u monodrami ‘Postdiplomsko obrazovanje’ publiku će osvojiti Vilim Matula, uz već tradicionalno gostovanje Zijaha Sokolovića i njegove životne komedije ‘CABAres, CABArei’.

Slavna četvorka iz Leicestera dolazi prvi put u Hrvatsku.

Najavljen je prvi headliner zagrebačkog INmusic festivala 2017.

Razgovor s bunjarem čuvene britanske grupe uoči njihovog gostovanja na zagrebačkom INmusic festivalu.

Uz najaktualnija svjetska i regionalna glazbena imena vrhunskom line-upu jedanaestog INmusic festivala pridružuje se još nekoliko odličnih domaćih bendova: Bilk, Sleepyheads, The Black Room i Scarlet Notes.