Neovisni novinarski portal
23.3.2018.

Post Tagged with: "Hrvoje Zekanović"

Istanbulska konvencija mogla bi biti jabuka razdora za HDZ. Crvljiva. Pokrenuta je prava unutarstranačka mobilizacija za očuvanje “tekovina revolucije”, iliti HDZ-ovog konzervativnog svjetonazora kojemu prijete i “vanjski i unutarnji neprijatelji”. […]

Zemljište na rubu Šibenika veliko 272 tisuće kvadrata, vrijedno više od 370 milijuna kuna, u dugu oko 150 milijuna, glavno je predizborno oružje svih dosadašnjih kampanja.

Ivo Glavaš, Mostov kandidat za gradonačelnika Šibenika prozvao je HDZ i njihovu gradsku nomenklaturu zbog kompromitirajućeg nalaza Državne revizije, te ustvrdio da je HDZ “Izmislio” Hrvoja Zekanovića za potrebe lokalnih izbora kako bi oteo glasove MOST-u…

Ministarstvo zaštite okoliša i energetike je u prosincu 2016. zaprimilo dopis Ministarstva turizma kojim se predlaže uključivanje pojedinih javnih ustanova koje upravljaju zaštićenim područjima na području Zadarske i obližnjih županija, radi udruženog oglašavanja putem web stranica niskotarifnog avio-prijevoznika Ryanair.

‘S tim se sredstvima mogu financirati šibenski projekti u kulturi ili sportu.’

Stranka Hrast-pokret za uspješnu Hrvatsku i Hrvatska konzervativna stranka potpisali su koalicijski sporazum za predstojeće lokalne izbore.

Saborski zastupnik stranke Hrast – Pokret za uspješnu Hrvatsku Hrvoje Zekanović najavio je s današnje konferencije za novinare kako će ubuduće dvaput mjesečno u šibenskoj Gradskoj vijećnici održavati susrete s građanima.

Predsjednik HDZ-a Andrej Plenković posjetio je danas Sajam u srednjovjekovnom Šibeniku gdje je novinarima potvrdio kako je u medijima vidio sedam uvjeta Mosta. Kazao je da su mu neki od njih i zanimljivi, ali da će se držati svog pristupa, a to je da HDZ prvo ostvari najbolji rezultat na izborima nakon čega će razgovarati s drugim strankama.

Šibensko-kninski HDZ zadovoljan je rasporedom ( svojih ) snaga u 9. izbornoj jedinici. Po prvi put ova županija drži prvu poziciju na listi, koja je dopala Branku Juričev Martinčev. Pored nje, na petom mjestu je Nediljko Dujić, a na jedanaestom šibenski gradonačelnik željko Burić. Iznenađenje liste je Hrvoje Zekanović, čelnik Hrasta, koji je zauzeo visoko sedmo mjesto i gotovo osigurao ulazak u Sabor…

Društvo za očuvanje šibenske baštine Juraj Dalmatinac proslavilo je u petak svoj peti rođendan, gdje drugdje, nego na tvrđavi Barone, čija je obnova bila jedan od prvih projekata koje je društvo uspjelo realizirati.

  Iako kao deveti na listi Domoljubne koalicije u 9. izbornoj jedinici nije ušao u Sabor, dopredsjednik Hrasta Hrvoje Zekanović na konferenciji za novinare zahvalio je biračima koji su za […]

U sklopu ‘Dana biskupa Srećka Badurine’ koje ovog vikenda u Šibeniku organizira Hrvatsko katoličko društvo prosvjetnih djelatnika ‘Biskup Srećko Badurina’ sinoć su na Maloj loži ili Trgu Ivana Pavla II tribinu održali doktor sociologije iz Australije Vice Vincent Batarelo, te doktor filozofije iz SAD-a Stjepo Stephen Bartulica.