Neovisni novinarski portal
15.10.2018.

Post Tagged with: "građani"

Inače, građani su gradilište ski-lifta prijavili Inspektoratu rada. Odgovorili su im “da su na navedenoj lokaciji neposrednim opažanjem utvrdili da se ne izvode radovi”(!?)

Prirodnu kamenitu obalu su pretvorili u makadamski put nasut tucanikom iz kamenoloma (!),

‘Trebamo biti svi skupa, lijevi, desni, centralni, svi moramo biti zajedno. Želimo bolji Split. Oni su nas zgazili da se bojimo reći što mislimo. Hvala vam što ste došli ovdje i hvala vam svima na podršci. Izađite van, nemajte straha.’

Građani upozoravaju na apsurdni slučaj po kojemu se najavljuje dolazak zaštitara koje gradonačelnik plaća novcem iz njihovih džepova ne bi li spriječio građane u obrani vlastitog grada – od gradonačelnika.

Stoga Zelena Istra sutra (25. travnja 2017. g.) u 18 sati u Labinu (KUC Lamparna, Rudarska 1) priređuje panel raspravu naslova: Primjeri uspješnih pritisaka građana za zaštitu javnog interesa u upravljanju prostorom.

Neki ovu odluku smatraju pobjedom građana, a drugi se pribojavaju kako je riječ tek o jednom od predizbornih trikova tzv. gradskog oca.

Zahvaljujući zelenoj energiji, sada će građani pozelenjeti u licu kada vide ili ne vide više (odnosno niže) račune. Ili neće.

Valja naglasiti kako se osobama starije životne dobi ne savjetuje nazivanje policije kad idu po mirovinu, u slučaju posjeta pravim bankama i bankarskim službenicima.

Evo jedna vijest iz Beča.

‘Slijedom ove sudske presude očekujemo da gradonačelnik Vlahušić i gradska uprava prestanu podupirati ova projekt jer je on na više razina štetan za građane Dubrovnika.’

– Mediji 3 milijuna, fontana 50? – zapitala se Sonja iz Berlina.

Večeras će se stoga u prikladno nazvanom Domu hrvatskih branitelja okupiti istinski branitelji Hrvatske, Pule i njezine bolje budućnosti.