Neovisni novinarski portal
29.10.2020.

Post Tagged with: "Glazba"

Violinistica, pedagoginja, majka male Mare, autorica, kreativka, Šibenčanka sa zagrebačkom adresom… Sve to, ne nužno tim redoslijedom, i još puno više je Lucija Stanojević, mlada žena koja je uspjela u […]

Robot-dirigent imao premijeru s Andreom Bocellijem u Pisi. Bocelli sutradan pao s konja. Možda robote treba birati u Hrvatski sabor, postaviti na mjesta župnika…

Autori pitanja bili su šibenski novinari Goran Pauk i Mario Krnić.

U organizaciji Glazbene škole Ivana Lukačića u Gradskoj vijećnici u Šibeniku večeras je pred biranom publikom nastupio pijanist Vladimir Babin, jedan eminentnih predstavnika srednje generacije hrvatskih pijanista.

Eto prilike za mnogi domaći živalj koji zbog naplate ulaznica ili drugih razloga dugo nije bio u tom divotnom ambijentu, i to u bajkovitom ozračju tople ljetne večeri.

Novi spot šibenske grupe najavljuje njihov drugi album.

Dogradonačelnik Šibenika o svemu pomalo i ni o čemu posebno.

Razgovor s nekad najmoćnijim domaćim glazbenim menadžerom čiji bivši puleni i danas vladaju estradnom scenom.

Razgovor s Markom Gaćinom, Primoštencem, gitaristom, pjevačem i osnivačem jedine hrvatske autorske roots reggae skupine Brain Holidays.

Splitski hip-hoperi sinoć su nastupili u klubu Papagaj i preko noći postali miljenici publike.

Dan prije njihova prvog nastupa u Šibeniku, donosimo intervju s Vukom Orebom, članom splitske hip-hop skupine Kiša metaka.

Najava povratka na scenu slavnog crossover benda Body Count, kojeg predvodi reper i glumac Ice-T, prilika je da se podsjetimo na najveću glazbeno-političku kontroverziju u novijoj američkoj povijesti.