Neovisni novinarski portal
26.9.2018.

Post Tagged with: "Festival alternative i ljevice Šibenik"

– Hoće li ove godine u Šibeniku biti Fališa? – pitali su čitatelji.
Hoće: u Šibeniku od 5. rujna do 8. rujna. 2018. godine.

Profesorica s ljubljanskog Univerziteta bila je gošća drugog dana Festivala alternative i ljevice u Šibeniku.

„1917. – 2017.“ autorski je projekt kustosa Sergeja Serova koji se potkraj 2016. godine obratio najistaknutijim svjetskim grafičkim dizajnerima s prijedlogom da mu „grubim jezikom plakata“ daju osobnu ocjenu onoga što se dogodilo u Rusiji prije sto godina.

Razgovor s direktorom Festivala alternative i ljevice.

Festival alternative i ljevice Šibenik (FALIŠ) održat će se od 6.-9. rujna, a glavna tema festivala je “100 godina Oktobarske revolucije”. Jedan od gostiju međunarodnog programa festivala je britanski umjetnik, ljevičar […]

Jedna od najvećih zvijezda ovogodišnjeg FALIŠ-a sinoć je u Šibeniku pričala o susretima s Julianom Assangeom i Edwardom Snowdenom.

Drugog dana Festivala alternative i ljevice u Šibeniku glavnina programa bavila se gorućim europski pitanjem.

Festival alternative i ljevice u Šibeniku sinoć su otvorili Davorka Blažević, Nikola Urukalo, Jurica Pavičić, Sejo Sexon i Hrvoje Klasić.

Ovogodišnji Festival alternative i ljevice, što će od 2. do 5. rujna biti održan u Šibeniku, posvećen je Šibenčanima, herojima Sutjeske, i to u povodu sedamdesete godišnjice kraja Drugog svjetskog rata.

Treći Festival alternative i ljevice Šibenik počinje u srijedu, 2. rujna. Donosimo popis svih sudionika…

Razgovor s benediktinkom Teresom Forcades, istaknutom aktivisticom i najvećom zvijezdom drugog FALIŠ festivala u Šibeniku.