Neovisni novinarski portal
10.12.2017.

Post Tagged with: "facebook"

Hitnost uvođenja medijskog odgoja u formalno obrazovanje jasna je i samoj djeci: čak dvije trećine naših školaraca između 10 i 19 godina smatra da bi medijski odgoj trebao biti dio obrazovnog sustava.

Pozdrav na akciji: ZTS – Za Todorića spremni.

‘Lijepa ko Angeline Jolie , Pametna ko Ajnstajn, Simply the best’

Ima i mnoštvo komentara, a među njima su i oni iz Švedske, Njemačke,  Kanade i drugih zemalja, u kojima oca Zuckerberga obavještavaju kako u nekima od tih država roditelji imaju pravo na godinu i više porodiljnog dopusta. 

U dezorganiziranoj državi u kojoj nesposobne vlasti, posve je očito, nisu dorasle upravljati državom u kriznim situacijama, niti imaju suvisle planove za pomoć stanovništvu u nevoljama većih razmjera… ova se Facebookova usluga pokazala vrlo korisna i efikasna.

Tišnjanin Ilija Komšić, kojeg su jučer u Tisnom uhitili i prevezli ga na ispitivanje u Sisak zbog Facebook prijetnje sisačkom biskupu Vladi Košiću, pušten je u 12.40 sati iz zatvora.

Uhićenja zbog komentiranja na Facebooku se nastavljaju. U Tisnom na otoku Murteru jutros oko 9.30 uhićen je 70-godišnji Ilija Komšić zbog neprimjerenog komentara pod prošlotjednom neprimjerenom FB objavom sisačkog biskupa Vlade Košića.

‘Vratio sam se u Hrvatsku sa spoznajom da su Izraelci i Hrvati duboko povezani…’

Tu je i usluga nešto romantičnije naravi, uz pomoć koje se može vaditi mast bivšoj partnerici ili partneru, netom nakon prekida veze.

‘To Karamarko kralju…znao sam i čvrsto sam vjerovao da će doći vrime tvoga povratka ali su mi svi govorili da sam budala…’

Uz rečenice nadahnute domoljubljem, ljubavlju prema Hrvatskoj itd., Karamarko poručuje i kako ‘Bog i krivim crtama piše ravno’.

  Aktualna SDP-ova čestitka (foto printscreen Facebook) – Sretna i uspješna 2015. – čestita danas SDP, odnosno najjača oporbena stranka, […]