Neovisni novinarski portal
22.9.2020.

Post Tagged with: "Dr. Marin Paić"

Šibenski Jedriličarski klub Val sutra, u subotu 28. rujna 2019. g.,  konačno useljava u novouređenu klupsku zgradu u šibenskom Docu. Rezultat je to dugogodišnjih napora uprave i prijatelja kluba da šibenskim jedriličarima konačno osiguraju krov nad glavom, i to doslovce, jer se onaj u zgradi koja je bila privremeno rješenje od 1954. godine umalo urušio na glave članova kluba.

Tko je kriv za bolest hrvatskog zdravstva i ima li toj bolesti lijeka? Ukupni dugovi u sustavu zdravstva, unatoč sanaciji, narasli su na oko 8 milijardi kuna, od čega je […]

Opća bolnica Šibenik priključuje se obilježavanju Svjetskog tjedna glaukoma. U Očnoj ambulanti, u utorak 8. ožujka, možete besplatno i bez uputnice na preventivno mjerenje očnog tlaka.

Je li Šibenska bolnica trebala potpisati Ugovor o provedbi javnog natječaja za izradu idejnog arhitektonsko-urbanističkog rješenja Nove bolnice Šibensko–kninske županije? Nakon niza proturječnih informacija, konačno se o ovom pitanju oglasilo i Društvo arhitekata Šibenika.

– Upravo sjajni rezultati naših jedriličara doveli su nas u nezavidnu situaciju – kažu u JK Val, koji traže pomoć u prikupljanju novca za odlaske na svjetska i europska natjecanja…

Dosadašnji upravitelj dr. Ante Županović odstupio na vlastiti zahtjev.