Neovisni novinarski portal
19.6.2021.

Post Tagged with: "crowdfunding kampanja"

Cilj ove društvene igre je razbiti rodne stereotipe i predrasude o sposobnostima, interesima i postignućima žena te učiniti njihov rad vidljivim osnažujući tako nove generacije strašnih žena.

Crowdfunding kampanja neprofitnog portala Lupiga.Com , naslovljena testnim i ohrabrujućim „Ima nas!“, sasvim je nedvojbeno dokazala da nas ima! Cilj je ostvaren, 19.999 dolara je skupljeno, a Lupiga ide dalje, […]

Peti FALIŠ će se održati i bez potpore Ministarstva kulture i unatoč tome, poručuju organizatori Festivala koji su već dobili i potporu časen sestre Terese Forcades, radikalne kritičarke kapitalizma ali i Crkve…

Festival alternative i ljevice Šibenik se može, napravili smo to četiri puta, održati s manje novca nego što je zbilja potrebno, ali se bez novca ne može održati nikako.

Crowdfunding kampanja za Buba Bar u Vinkovcima, kafić u kojem će raditi osobe s invaliditetom, počela je na platformi Indigogo. “Extra kromosom za extra kavu” slogan je kampanje kojoj je cilj integrirati u svijet rada osobe s Downovim sindromom te osobe s invaliditetom. Od vinkovačke gradske uprave udruga je na korištenje dobila prostor od 500 četvornih metara kojeg je potrebno adaptirati, a kako bi Buba Bar mogao početi raditi, potrebno je prikupiti 10.000 dolara.

Kako bi “mogli nastaviti poticati različitost, aktivizam i kritičko mišljenje” festival poziva sve pojedince, udruge, inicijative, političke i aktivističke organizacije da im pomognu u prikupljanju novčanih sredstava, putem crowdfunding kampanje, koja traje do 15. svibnja.