Neovisni novinarski portal
23.6.2018.

Post Tagged with: "Banj"

– Evo vi ste novinari pa napišite nešto o tome…
Evo, napisali smo.

Najhrabriji Šibenčani opet imaju priliku za dokazivanje.

Kupanje u moru 1. siječnja i ove će godine biti ogranizirano na šibenskoj plaži Banj.

Plaži Banj pod hitno treba banjada, tj. kupanje i umivanje.
A onda i netko dostojan da njome upravlja.

Prvi dan 2015. godine u Šibeniku započeo je tradicionalnim kupanjem na gradskoj plaži u organizaciji Jedriličarskog kluba Val.

Intervju s gradonačelnikom Šibenika, dva dana prije isteka po mnogočemu zanimljive i burne godine u Krešimirovu gradu.

Treće kupanje na plaži Banj 1. siječnja, u organizaciji JK Val, dogodit će se točno u podne.

Šibenik je slavio na danima hrvatskog turizma u Opatiji, i vratio se u krug turističkih uspješnica. Ali, i opet je važnije tko je za to zaslužniji, bivša ili sadašnja vlast, tko je učinio i platio više, a ne na čiju je to dobrobit. A na dobrobit je građana Šibenika, samo šteta što se to iz opozicijskih klupa obično ne želi vidjeti…

Dobro obaviješteni tvrde da se šibenski biskup Ante Ivas već na Dan pobjede i domovinske zahvalnosti, 5. kolovoza u Kninu, požalio šefu HDZ-a Tomislavu Karamarku kako lokalne gradske i županijske vlasti benevolentno puštaju da se noćima od zaglušujuće buke u gradu ne može usnuti, a niti Bogu pomoliti.

Kojoj ciljnoj skupini se ‘obraća’ DJ na Banju i je li mu tu uopće mjesto?

Bez velike pompe u četvrtak navečer upriličeno je dugo iščekivano otvorenje kafića i noćnog kluba Makari na plaži Banj u Šibeniku.

Ronilački tim JVP Šibenik i DVD-a Šibenik te Športsko-ribolovno društvo ‘Mali porat’ iz Vodica jutros su čistili podmorje plaže Banj.