Neovisni novinarski portal
19.9.2019.

Post Tagged with: "Azimut"

Ako se želite besplatno oprostiti od Punčki, a da ne platite ulaznicu, prijavite nam se u inbox.
Najbrži prijavitelji dobivaju gratis oproštaj. 

U subotu ujutro, 25. svibnja, prigodnim programom bit će službeno otvorena knjižnica na otvorenom za slobodnu posudbu knjiga u Šibeniku. Knjižnica će biti postavljena uz Turističko – informativni centar (TIC) na obali, kraj kluba Azimut.

Prvo dvoje koji se jave u naš inbox s imenom i prezime ulaze besplatno. 

Dakako, po dobrom običaju, dijelimo dvije ulaznice za prvo dvoje čitatelja koji u naš inbox pošalju svoje ime i prezime. 

No Azimut je uvijek bio široke ruke, pa i ovaj put dijeli besplatan ulaz za dvije osobe. One moraju odgovoriti na naše standardno i relativno nekomplicirano nagradno pitanje: kako se zovete?

Više o Cabaretu pročitajte na Trisu u lanjskom intervjuu s voditeljicom Katarinom Šuša. 

Black coffee u Azimutu.

Šestu godinu zaredom Šibenik se pridružuje obilježavanju Svjetskog dana prodavaonice ploča (Record store day). I ove godine, Kulturna udruga Fotopoetika i klub Azimut organiziraju Long play day – sajam ploča i stripova koji će biti održan sutra (subota, 13. travnja) ispred Azimuta od 11 do 14 sati.

Ništa ne brinite, i ovaj put se dijele tri besplatne ulatnzice. Prvo troje koje se jave na naš Facebook inbox dobivaju besplatni ulaz (ako nam u poruci napišu svoje ime i prezime). 

Prvo dvoje koji se jave u naš inbox na FB-u ili pak na e-mail adresu tris@tris.com.hr moći će ući bez da plate išta, unatoč tome što cijena ulaznice i nije baš visoka. 

Prvo troje koje se jave u inbox Trisa na Facebooku ili pak na e-mail adresu tris@tris.com.hr dobit će besplatan ulaz. 

Subota, 23.3., Azimut, od 22.30 pa nadalje…