Neovisni novinarski portal
25.11.2020.

Post Tagged with: "Aleksej Frolov"

Sto godina od Oktobarske revolucije društvenom položaju i privilegijama ruske aristokracije i buržoazije ponovno prijeti opasnost. Ne u Rusiji, jer novovjeke ruske vladare dobro štiti car Putin, nego u Tisnom, gdje se u glavama radnika, seljaka i poštene inteligencije počinje rađati ideja o jednakosti i besklasnom društvu.

Ruski investitor Aleksej Frolov zajedno sa suradnicima i predstavnicima lokalnih vlasti danas je u u Tisnom predstavio svoj 675 milijuna kuna vrijedan koncept Utkino Spa & Lifestyle Resorta koji kani do 2020. godine sagraditi na 64.000 četvornih metara što ih je prije dvije godine za 30 milijuna kuna kupio od Općine Tisno.

Tvrtka Gregoda d.o.o. za ugostiteljstvo i usluge iz Solina predala je početkom listopada Vladinoj Agenciji za poljoprivredno zemljište zahtjev za raspisivanje javnog poziva za zakup državnog poljoprivrednog zemljišta u k.o. Tisno, k.č. 1280/1. Agencija upravo priprema javni poziv za davanje u zakup tih 620.000 četvornih metara na poluotoku Rastovice nekome tko će zbrobiti kamen i krš za sadnju maslina i smokava. Tišnjani najavljuju otpor.