Neovisni novinarski portal
6.3.2021.
solidarnost
Potres u petrinji (foto Zaklada Solidarna)

Istinska spremnost i solidarnost Zaklade Solidarna i dobrih ljudi:
U manje od 24 sata prikupljeno milijun i 339 tisuća kuna

Potres u petrinji (foto Zaklada Solidarna)

Zaklada Solidarna i u ovoj je nevolji koja je zadesila Hrvatsku pokazala istinsku solidarnost i spremnost u kriznim situacijama – u manje od 24 sata je nakon njihovog poziva građanima prikupljeno 1.339.193,03 kuna.

– Donacije su pristigle putem KEKS Pay a (1.040.000,00 HRK), PayPala (107.000,00 HRK) te direktnim bankovnim transferom (192.193,03 HRK). Sredstva prikupljena ovom hitnom donatorskom akcijom bit će usmjerena na konkretne potrebe naših sugrađana i sugrađanki koji su pretrpjeli strašnu materijalnu i osobnu štetu iz svih gradova, sela i mjesta Sisačko-moslavačke županije – kažu u Zakladi Solidarna. 

solidarna

Smjerna efikasnost Zaklade Solidarna (upraviteljica Marina Škrabalo i tajnik Ivan Blažević) je do sada pomogla mnogima u nevoljama, siromaštvu i ugrozi razne vrste, a prikupljanje pomoći za stradle u potresu se nastavlja i dalje.
U nastavku sa stranica Zaklade Solidarna prenosimo njihov poziv za potporu stradalima i pojašnjenje kako se najlaše može pomoći svojim donacijama.

Potres u petrinji (foto Zaklada Solidarna)

Postanite dio naše solidarne zajednice!

Hitna donatorska akcija Zaklade SOLIDARNA i Fonda 5.5 – SOLIDARNO S PETRINJOM I SMŽ

U sućuti i solidarnosti s građanima i građankama Petrinje i okolnih mjesta koji su u današnjem razornom potresu izgubili život i svoje bližnje, te svima koju su stradali ,Fond 5.5 za kriznu podršku nakon potresa Zaklade SOLIDARNA pokreće hitnu donatorsku akciju prikupljanja sredstava za kriznu podršku žrtvama potresa u Petrinji i cijeloj Sisačko-moslavačkoj županiji.

Pomoć i podrška našim sugrađanima i sugrađankama moraju biti dostupni što prije!

Donacije se prikupljaju putem Fonda 5.5 – za kriznu podršku nakon potresa, pokrenutog u travnju za pomoć Zagrepčanima i Zagrepčankama, putem kojeg smo već dodijelili preko milijun kuna obiteljima slabijeg imovinskog stanja čiji su domovi oštećeni u potresu 22.3.2020. Uslijed ove strašne nove nedaće, djelovanje Fonda širimo na sve gradove, sela i mjesta koji su stradali u protekla dva dana.

Donirati se može online na www.solidarna.hr/donirajte  ili

putem Paypala: info@solidarna.hr ili paypal.me/solidarna ili

putem KEKSPay aplikacije Erste banke ili

uplatom na namjenski račun Zaklade SOLIDARNA za krizna stanja ili

Račun za hitne i krizne akcije: HR2424020061500078406
Svrha: SOLIDARNO S PETRINJOM & SMŽ
Poziv na broj: 01-2021
SWIFT SWIFT/BIC: ESBCHR22

putem KEKSPay aplikacije Erste banke ili

skeniranjem barkoda u Vašem m-bankingu:

 

Tags: , , , , , ,

VEZANE VIJESTI