Neovisni novinarski portal
22.1.2021.
civilno društvo
Ekološka udruga Krka Knin: Topla dobrodošlica za novopečene Kninjane Felicie i Douglasa – dvoje volontera iz Francuske

Ekološka udruga Krka Knin:
Topla dobrodošlica za novopečene Kninjane Felicie i Douglasa – dvoje volontera iz Francuske

U Knin stiglo dvoje novopečenih Kninjana: Felicie i Douglas. Naime, Ekološka udruga „Krka“ Knin provodi novi volonterski projekt „Green City Life“ u okviru Europskih snage solidarnosti financiranog od strane Agencije za mobilnost i programe Europske unije.

-U sklopu ovog projekta priključilo nam se dvoje mladih volontera, Felicie i Douglas iz Francuske. Oni će svoju volontersku službu obavljati u našoj udruzi 8 mjeseci. Poželimo im toplu dobrodošlicu u naš grad Knin! Zahvaljujemo Udruzi mladih “Mladi u EU” iz Šibenika na velikoj podršci kao i francuskoj organizaciji Concordia Rhône-Alpesiz Lyon-a koja nam je pomogla pri provedbi ovog projekta.– vele u EUKK-i. 

Volonteri će sudjelovati u brojnim aktivnostima udruge: promociji prirodnih ljepota grada Knina i okolice, čuvanju i zaštiti okoliša, poticati ekološku i kulturnu svijesti stanovništva, posebno mladih i djece, raditi na društvenim mrežama, promoviranju volonterizma, sudjelovati u prezentacijama i informiranju mladih o Europskim snagama solidarnosti i Erasmus+, mogućnostima i prednostima, kao i u promicanju Europskih snaga solidarnosti i Erasmus+ programa.

Volontere je oduševio pogled koji su ugledali prvoga jutra boravka u Kninu…

Napokon smo stigli u Knin, iako nas je situacija s Covidom ostavila neizvjesne do posljednjeg trenutka… Drago nam je upoznati sve iz Ekoloske udruge ‘Krka’ Knin. . Zahvaljujemo se i

Concordia Rhône-Alpes,  organizaciji koja nam je to omogućila… Neka avantura počne! – vele novopridošli volonteri Félicie i Douglas, koji su već sad oduševljeni prirodnim ljepotama kninskog kraja, iako su vidjeli tek dijelić prirodnih znamenitosti.

Svi koji žele pratiti šro dvoje novopečenih Kninjana radi ili im se u tome žele pridružiti, neka bace pogled na društvenomrežnu stranicu:

 

Tags: , ,

VEZANE VIJESTI