Neovisni novinarski portal
26.10.2020.
oj hrvatska mati...
T. Ćorić (HDZ): Hrvatska javnost se zabavlja stvarima za koje držim da su ispod svake razine

T. Ćorić (HDZ):
Hrvatska javnost se zabavlja stvarima za koje držim da su ispod svake razine

Aktualni ministar gospodarstva i održivog razvoja Tomislav Ćorić (HDZ) je danas nakon konferencije u zagrebačkom hotelu Esplanade odgovarao je na pitanja vezana uz aferu Janaf. Kako se pokazalo kako je i Ćorić s još ministara, i brojnih drugih ‘uglednika’ zalazio u ‘klub u Slovenskoj 7’, gdje se jelo, pilo, kartalo, davalo mito itd., on je nedavno kazao kako ne želi hrvatskoj javnosti ništa reći o svojim posjetima tome ‘klubu’. Danas je pak kazao kako se se hrvatska javnost ‘zabavlja stvarima za koje drži da su ispod svake razine’.

– Svašta se čuli u zadnje vrijeme. Hrvatska javnost se već desetak dana zabavlja stvarima za koje držim da su ispod svake razine. Naravno da treba propitivati svaki sustav, ali propitivati tko je što kad jeo i koliko je tko čega pojeo, to je ispod svake razine”, smatra Ćorić, kako prenosi N1. 

Nadalje, poučio je cjelokupnu hrvatsku javnost i što bi je trebalo zanimati:  hrvatsku javnost trebalo zanimati funkcioniranje Ministarstva gospodarstva i održivog razvoja.

“Mislim da treba dovoditi u pitanje uspjeh politika u tom sektoru, a detalji u kojim se posljednjih desetak do petnaest dana razgovara su ispod svake razine – ponovio je o razinama.  

Na neki način, T. Ćorić je djelomično u pravu, hrvatska javnost posljednjih dana doista raspravlja o ‘stvarima ispod svake razine’.

Naime, ako su informacije o zbivanjima u ‘klubu’ i djelomično točne, onda je sasvim sigurno da Hrvatskoj sudbinu kroje osobe koje su ‘ispod svake razine’…

Ilustracija: s neke od zabava HDZ-ovih političara (foto Facebook)

 

Tags: , , ,

VEZANE VIJESTI