Neovisni novinarski portal
20.4.2024.
brejkingnjuz
Rukovanje Dodika i Đokovića na Jahorini -  foto printscreen RTRS

Igrač tenisa Novak Đoković s rodbinom u srdačnom posjetu Miloradu Dodiku na Jahorini gdje je dobio na poklon 400 kvadrata zemljišta

Rukovanje Dodika i Đokovića na Jahorini - foto printscreen RTRS

Igrač tenisa Novak Đoković je prije par sati s majkom i ocem došo na planinu Jahorinu u BiH gdje ga je dočekao Milorad Dodik, član Predsjedništva Bosne i Hercegovine iz Republike Srpske i višestruki predsjednik Vlade RS. Đoković se srdačno pozdravio s Dodikom uz popratno rukovanje, a Milorad D. se rukovao i s Đokovićevom majkom, a s ocem mu se i vrlo prisno zagrlio.

Dodik se pozdravlja s Đokovićevom majkom i grli Đokovićeva oca – foto printscreen RTRS

Igrač tenisa Đoković je nedavno bio i na teniskom turniru u Zadru gdje je iskrsla epidemiološka kriza oko korone koja je mnoge poslala u samoizolaciju i na testiranje. Tada je Đoković smjesta otputovao u Beograd gdje je utvrđeno kako su i on i supruga pozitivni, tj. da su oboljeli od korone. S Đokovićem se tada sreo i Andrej Plenković (HDZ) nakon čega je odbio otići u samoizolaciju. Hrvatski igrač tenisa Goran Ivanišević je pak tek prije par dana izašao iz samoizolacije nakon zadarskog turnira.

Inače, Skupština Opštine Pale je jučer Đokoviću poklonila 400 ‘kvadrata’ zemljišta na Jahorini tik uz skijašku stazu koja se zove ‘Novak Đoković’.

Rukovanje Dodika i Đokovića na Jahorini – foto printscreen RTRS

Đoković je zaključio kako je ‘Јahorina divno mjesto za odmor ne samo preko zime, nego i preko ljeta Јahorina nudi dosta sadržaja’. 

Navodno su nakon fotografija s mnoštvom svi zajedno otišli na ručak.

Kako posebno naglašavaju lokalni republičkosrpski mediji Dodik je iz Banjaluke na Jahorinu stigao helikopterom da bi imao što više vremena da ugosti sve članove porodice Đoković.’

Zajednička fotografija na Jahorini – foto printscreen RTRS

Tags: , , ,

VEZANE VIJESTI