Neovisni novinarski portal
25.1.2021.
hadezeov kutak / šok i vjeverica
Arhiva: Zagrljeni Grdović i Kerum (foto printscreen youtube)

HDZ izbacio Grdovića, a on kaže:
Ja sam radio da maknemo onog Škoru! Ja sam radio da dobije HDZ! Moje srce je tu, u HDZ-u, i zna se što sam sve za stranku radio!

Arhiva: Zagrljeni Grdović i Kerum (foto printscreen youtube)

U našoj novoj rubrici ‘Šok i vjeverica’ danas prenosimo potresnu estradno-političku vijest koju smo pročitali na portalu Zadarski.hr. Naime, portal izvještava kako je lakoglazbenik  Mladen Grdović izbačen iz stranke HDZ. Podsjetimo, Grdović je manje-više postao zaštitno lice HDZ-a, posebice u južnijim dijelovima Hrvatske, a malo je derneka i skupova HDZ-a ili privatnih zabava njegovih istaknutijih članova prošlo bez nastupa tog pjevača hita ”Nije u šoldima sve”.

Unatoč zaslugama, jedan od HDZ-ovih dvorskih muzikanata je svejedno nemilosrdno izbačen iz HDZ-a.

Mladen Grdović je bio član HDZ-a. Njegovo članstvo je prestalo po sili Statuta HDZ-a, danom kandidiranja na Izborima za zastupnike u Sabor RH 2020. na drugoj listi. Naime, odredba članka 21. točka d) Statuta HDZ-a propisuje da, članstvo u HDZ-u prestaje kandidiranjem člana HDZ-a na izborima bez suglasnosti stranke” odgovorili su portalu Zadarski.hr na upit iz Županijske organizacije HDZ-a Zadarske županije.

Navodno je Grdović kriv jer je na parlamentarnim izborima bio kandidat Hrvatske građanske stranke Željka Keruma u 10. izbornoj jedinici bio drugi na listi, te je osvojio 364 preferencijalna glasa. Zadarski.hr zaključuje kako o je  Grdović „izletio” iz HDZ-a tek nakon njihovog upita predsjedniku gradske organizacije HDZ-a u Zadru Josi Nekiću.

-Neću Grdovića izbaciti! – kazao je prvotno novinaru Zadarskog.hr Hadezeovac Nekić ljutito, kako kažu.

No Mladen Grdović , poznat i po pjesmi ‘Dalmatinac‘, je svejedno izbačen iz HDZ-a.

Ima on i svoju verziju priče, po kojoj su on i Kerum zapravo bili svojevrsni specijalni prikriveni agenti HDZ-a koji su radili za HDZ protiv tamburaša M. Škore.

– Slušaj me, ja sam radio da maknemo onog Škoru! Ja sam radio da dobije HDZ! Oni sami ne znaju što sam za njih napravio. Pusti te budale što svašta govore o meni po Zadru i Arbanasima! Ja sam oduvijek bio u stranci. Moje srce je tu, u HDZ-u, i zna se što sam sve za stranku radio! Zvao me Kerum i ja sam došao. Kerum, TommyJolly, to su naši ljudi. Ja sam napravio puno za stranku, a sve da zaustavimo toga Škoru. On nije dobar čovjek, on je došao u Zadar kod mog rođaka, Tomislava Ivčića, i rekao mu da ima pjesmu „Dugo polje”. Tomislav mu je pogledao pjesmu i rekao: „Ne, pjesma će se zvati ‘Ne dirajte mi ravnicu’. Izazivam Škoru na javni dvoboj, na otvorenu pozornicu s gitarom, klavirom i violinom. On ne zna ni pjevati, ni svirati. Sve što sam napravio u životu napravio ja sam napravio sa svojih deset poštenih prstiju! Od ničeg ne bježim, ničega se ne sramim. A on bi se trebao sramiti – pojasnio je za Zadarski.hr  Grdović, poznat i po čestim odlascima na bevandu kao u pjesmi koju često pjeva: Evo mene moji ljudi doša sam vam na bevandu.

Arhiva: Zagrljeni Grdović i Kerum (foto printscreen youtube)

 

Tags: , , , , ,

VEZANE VIJESTI