Neovisni novinarski portal
29.3.2024.
brda i planine
Japanke, omiljena obuća nadobudnih 'planinara' (foto HGSS)

HGSS poklanja bojanku za 0 do 99 godina:
Obojite japanke, helikopter i potražnog psa

Japanke, omiljena obuća nadobudnih 'planinara' (foto HGSS)

Evo jedne vijesti vedre vijest koja djelomično odvraća pozornost od sveprisutnih #ostanidoma poruka: Hrvatska gorska služba spašavanja je objavila i poklanja bojanku za populaciju od 0 do 99 godina. Sve što trebate je preuzeti je ovdje (hgss_bojanka) ili na stranicama HGSS-a, te je obojiti po svom nahođenju. Poslije je obojenu možete vratiti HGSS-u koji će prirediti izložbu vaših radova.

-Djed Mraz, Zubić vila i svi čarobnjaci svijeta su nam šapnuli da ste ostali doma i pazili na svoje mame, tate, seku, brata, bake i djedove. I zato, vi ste za nas istinski heroji! Znamo da vam fale prijatelji, vrtić, škola, a onima većima i prve ljubavi. Iako smo veliki, mnogi od nas su i dalje u srcu zaigrana djeca. Ali pstttt! Nemojte nikome reći. Stoga smo vas sve zajedno, one najmanje, a i one velike, odlučili razveseliti i uz pomoć kreativnih i dragih nam ljudi izdati prvu HGSS bojanku namijenjenu uzrastu od 0-99 godina. Također, pozivamo sve kreativce i one koji se tako osjećaju da nam se pridruže i pošalju svoje primjere HGSS bojanke koje ćemo vrlo rado uvrstiti u svoju zbirku. Kao i sve u proteklih 70 godina službe, i ovo radimo zajedno sa vama – vele u HGSS-u.

Moći ćete obojiti prizore poput HGSS-tragača sa potražnim HGSS psom, detalj japanki, omiljene obuće nadobudnih turista u vrletima Biokova i Velebita, spasitelje u gumenjaku, dolazak spasilačkog helikoptera i člana HGSS-a u akciji…

-Obojite naše spašavatelje najvedrijim bojama proljeća, docrtajte na papir planine, sunce, sebe i svoje prijatelje! Izazovite svoje ukućane u šareni dvoboj. Igrajte se, sanjajte, dajte mašti na volju. Šta zna želja šta je nemoguće. Mali i veliki heroji pošaljite nam svoje radove ovdje, a mi ćemo ih vrijedno sakupljati i sa ponosom objaviti. 1, 2, 3 kreni! Posebna zahvala Niku Titaniku i Filipu Jalušiću čije vrijedne i kreativne ruke su nam za ovu prigodu poklonile svoje crteže – poručuju u HGSS-u.

Bojice u ruke.

 

 

 

Tags: , ,

VEZANE VIJESTI