Neovisni novinarski portal
23.1.2021.
koncert
The Hypnotunez

Međunarodni Azimut i Park:
Ukrajinski swing jazzpunk i talijanski power metal

The Hypnotunez

Šibenska udruga PARK nastavlja sa sezonom međunarodnih koncerata u šibenskom klubu Azimut u petak, 6. ožujka premijernim nastupom  ukrajinskog benda The Hypnotunez, a četiri dana nakon toga, 10. ožujka, stiže talijanski power metal bend Rhapsody of Fire koji na svojoj europskoj turneji uz Šibenik sviraju samo u Zagrebu i Beogradu. Preko Facebooka ćemo danas i na dan prvog koncerta podijeliti po dvije besplatne ulaznice za ukrajinski koncert u Azimutu. Dovoljno je da što prije pošaljete svoje ime i prezime u Trisov inbox.

The Hypnotunez

Peteročlani ukrajinski swing jazzpunk bend The Hypnotunez su na sceni od 2013. godine te su do sad izdali četiri studijska albuma, a aktualni “Мистецтво Is Dead” (2019.) predstavit će i Šibenčanima. Poznati po ludim energičnim nastupima uživo, Ukrajinci kombiniraju swing, jazz i punk te tako tjeraju na ples od početka do kraja, vele u Parku.

Talijanski power metal sastav Rhapsody of Fire održat će u Hrvatskoj samo dva koncerta. Jedan u metropoli, a drugi u Šibeniku što će im ujedno biti i prvi nastup u Dalmaciji. Ove godine obilježavaju 20 godina od kultnog albuma „Dawn of Victory“ čije će se pjesme naći na njihovoj set listi uz materijal s novog albuma „The Eighth Mountain“ koji je izdan 2019. godine. Sudeći prema interesu njihovih fanova, očekuje se vrhunska metal svirka u Azimutu, drže u Parku.

Ulaznice za The Hypnotunez po cijeni od 25 kn moći će se kupiti na dan koncerta na ulazu u klub, a za Rhapsody Of Fire pretprodaja je i dalje aktivna preko Entrio online sustava i Entrio prodajnih mjesta.

Koncerti se realiziraju kroz šibensku PARK organizaciju, koja je u protekle tri godine u klubu Azimut dovela mnoštvu internacionalnih bendova te tako stavila Šibenik na listu europskih turneja izvođača kao što su Battleme (USA), Elsiane (CAN), Emma Morton & the Graces (SCO), Dan Stuart (USA), Gert Taberner (CAN), Nick Garrie (UK) i dr.

Inače, u petak 13. ožujka u Šibenik u organizaciji Parka stiže i TBF, u klub Barcode, pa neka se i to zna.

Manifestacije u organizaciji Parka (festivali Kulturaljka, Regius, Mambrain itd.) možete pratiti na njihovim stranicama: Web, Facebook, Instagram, YouTube.

Talijanski band Rhapsody of Fire

 

Tags: , , ,

VEZANE VIJESTI