Neovisni novinarski portal
21.10.2020.
POLITIKA / rvatska / zvonka radost
Kad se kumovi posvađaju : Thompson optužio Škoru da pomaže komunistima u povratku na Pantovčak…

Kad se kumovi posvađaju :
Thompson optužio Škoru da pomaže komunistima u povratku na Pantovčak…

Kako to izgleda kad su kumovi u ljutoj svađi, pokazao je danas Marko Perković Thompson žestokim reternom bivšem prijatelju i kumu kojemu je za dlaku izmakao drugi krug predsjedničkih izbora. Objavom na društvenim mrežama Thompson je, protivno kumu Miroslavu Škori, pozvao sve birače da izađu na izbore, jer, neizlaskom, napisao je, ostavljate veću mogućnost komunistima da pobjede. 

A da se to ne dogodi, apelira na sve svoje pratitelje da ne nasjedaju na nagovaranja onih koji ih pozivaju da ponište svoj glasački listić. Očigledno aludirajući pritom na objavu Miroslava Škore da će u drugom krugu predsjedničkih izbora obaviti svoju građansku dužnost i izaći na izbore, ali neće zaokružiti ni kandidata pod brojem 1 ( Zoran Milanović ), ni kandidatkinju pod brojem 2 ( Kolinda Grabar Kitarović ) , nego će nadopisati broj 3 i glasati za “svoj narod “.

– Na to vas mogu nagovarati samo oni kojima je ego i privatni interes važniji od interesa Hrvatske, jer svaki nevažeći listić daje veliku šansu komunistima da ponovno dođu na Pantovčak. Izađimo na izbore i tako zajedno zaustavimo komuniste u njihovom pohodu na Pantovčak koji bi im poslužio kao startna pozicija za nastavak kriminalizacije Domovinskog rata i svih vrijednosti do kojih mi držimo – poručuje Thompson svojim pratiteljima, biračima, a bogme i svom kumu, možda ponajviše, s kojim više ne dijeli ni stajališta ni prijateljstvo. Pogotovo kad kum, kako “neukom puku” objašnjava pjevač iz Čavoglava, svojim postupkom pomaže “komunistima da ponovo dođu na Pantovčak”.

Babau, aveti komunizma opet prijete, zadah mračne jugoslavenske tamnice naroda se opet širi, navješćuje pravovjerni Rvat iz Čavoglava, upućujući birače komu trebaju dati glas za svehrvatski spas.

Blago narodu kojem je Thompsonova riječ putokaz u “svjetliju budućnost”…

Dva lakoglazbenika koji za sebe tvrde kako su domoljbi iz vremena dok su bili prijatelji

 

Tags: , , ,

VEZANE VIJESTI