Neovisni novinarski portal
23.6.2021.
DJEČICA
‘Nebeski Kornati’ na vrhu zagrebačkog nebodera: Novac od prodanih fotografija za SOS Dječje selo Hrvatska

‘Nebeski Kornati’ na vrhu zagrebačkog nebodera:
Novac od prodanih fotografija za SOS Dječje selo Hrvatska

Na Vidikovcu Zagreb 360°, na vrhu Zagrebačkog nebodera, 21. prosinca s početkom u 11 sati će biti otvorena izložba fotografija Igora Tomljenovića koju pod nazivom Nebeski Kornati organizira JU Nacionalni park Kornati kao humanitarni događaj. Izložba je prodajna, a sav se prihod donira SOS Dječjem selu Hrvatska.

Fotografije iz edicije Nebeski Kornati uvrštene su i u kalendar JU Nacionalni park Kornati za 2020. godinu, kada slave 40. obljetnicu postojanja, a za vrijeme trajanja izložbe kupci će imati priliku postati vlasnici umjetničkih fotografija veličine 50 X 70 cm i to reproducirane na dva načina: na platnu i natzv.  easydot nanofolio materijalu koji se aplicira na bilo koju glatku površinu i može se višekratno premještati, skidati i lijepiti.

Za posjetitelje izložbe će ulaz na Vidikovac za vrijeme otvorenja izložbe biti besplatan.

-Igor Tomljenović poznati je hrvatski umjetnički fotograf i likovni kritičar, koji živi i stvara na otoku Murteru. Kornatsko otočje fotografira posljednje dvije godine, a edicija Nebeski Kornati predstavlja opus fotografija napravljene iz zraka, a u kojima je Igor Tomljenović uspio dočarati nebesku mistiku i čaroliju iskona prirode po kojoj je Kornatsko otočje jedinstveno u svijetu – vele u NP Kornati. 

Tags: , , , , , , , ,

VEZANE VIJESTI