Neovisni novinarski portal
5.8.2020.
brejkingnjuz
Lovro Kuščević i ribe (foto Morski.hr/čitatelj)

Dajmo za Lovru:
Lovro Kušćević (HDZ) zasad neće biti član Odbora za zakonodavstvo, ali mu zato dodaju još 1000 kuna mjesečno za ‘odvojeni život’

Lovro Kuščević i ribe (foto Morski.hr/čitatelj)

Predsjednik saborskog Odbora za izbor i imenovanja Ante Sanader (HDZ) potvrdio je da Sabor danas (srijeda) neće glasovati o ranijem prijedlogu Odbora da se za člana Odbora za zakonodavstvo izabere Lovro Kuščević (HDZ) koji je nedavno ostao bez zastupničkog imuniteta radi istrage o malverzacijama sa zemljištem, kako javlja HINA.

Tako Kušćević još uvijek može mirno spavati, makar što se tiče hrvatskog pravosuđa. A osim toga, čini se kako ćemu se povećati i plaća za oko tisuću kuna, pa nema osobitog razloga za nervozu.

Odbor za izbor i imenovanja je Kuščeviću i Mariji Mačković (HDZ) priznao pravo na naknadu za odvojeni život koja iznosi tisuću kuna mjesečno, javlja HINA.

Predlažemo i humanitarni koncert i akciju ‘Dajmo za Lovru’, namijenjen za Lovru Kušćevića, kako bi se prikupila sredstva za plaćanje velikih režijskih troškova kojima je izložen svakoga mjeseca,  a koje treba plaćati jer ima veliki broj nekretnina.

Lovro Kuščević i ribe (foto Morski.hr/čitatelj)

Tags: , , ,

VEZANE VIJESTI