Neovisni novinarski portal
1.8.2021.
DRUŠTVO (NE)ZNANJA
Ilustracija (fotoWikimedia Commons/Tris)

Natječaj:
Šibenik dijeli 47 studentskih stipendija po 700 kuna mjesečno

Ilustracija (fotoWikimedia Commons/Tris)

Grad Šibenik objavio je natječaj za dodjelu studentskih stipendija. Ukupno 47 stipendija bit će raspoređeno u kategorijama za studente prve godine preddiplomskih studija, prve godine diplomskih studija te za studente viših godina studija. Studentima prve godine preddiplomskih studija bit će dodijeljeno ukupno 21 stipendija, studentima prve godine diplomskih studija 12, a za studente viših godina studija predviđeno je 14 stipendija.

Visina stipendije iznosi 700,00 kn mjesečno.

Pravo sudjelovanja na natječaju za dodjelu studentskih stipendija imaju studenti koji se školuju u RH na sveučilišnim preddiplomskim, integriranim i stručnim studijima, te sveučilišnim diplomskim i specijalističkim diplomskim stručnim studijima, kojima je osnivač Republika Hrvatska, a koji ispunjavaju uvjete propisane natječajem.

Natječaj je otvoren do 7. studenog 2019. godine, a sve uvjete možete pronaći na POVEZNICI.

Prijave s potrebnom dokumentacijom podnose se na adresu: Grad Šibenik, Povjerenstvo za dodjelu stipendija, Trg palih branitelja Domovinskog rata 1, Šibenik. Obrazac prijave može se preuzeti u Upravnom odjelu za društvene djelatnosti Grada Šibenika ili na službenoj internetskoj stranici Grada Šibenika: www.sibenik.hr.

Ilustracija (fotoWikimedia Commons/Tris)

Tags: , ,

VEZANE VIJESTI